Kezdőoldal » Szórakozás » Anime, manga » Naruto fanokhoz szeretnék...

Naruto fanokhoz szeretnék szólni hogy a Boruto-t hányadik résztől érdemes elkezdeni nézni ?

Figyelt kérdés
A Shippuudent követően már nem kezdtem el nézni a Borutot, vagyis igazából kb. 10 részt láttam a Boruto-ból és úgy elment a kedvem tőle hogy azóta se folytattam. Most újra neki szeretnék kezdeni mert sok helyen említették hogy csak az eleje a rossz de aztán beindul és izgalmas. Hányadik résztől kezdjem el nézni ? Előre is köszönöm. 26/L
okt. 8. 18:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Az a baj ott még nem tart az anime ahonnan érdekes lesz. Én kb 122. részig bírtam aztán csak a mangát olvastam, hát én onnantól ajánlanám majd a nézését ahonnan Eida majd bejön mert a Two blue vortex történetétől lesz érdekes és ahhoz hogy értsed mi folyik ott kb onnantól érdemes nézni. Csak az még évek kérdése mert kitudja mikor folytassák a Borutot.
okt. 8. 19:34
 2/4 anonim ***** válasza:
47%
Volt egy nagy Boruto defender YouTubeon, aki szembe ment a sok szidással, de már eljutott arra a pontra, hogy innentől kezdve nem tudja tovább védelmezni, ez tényleg úgy trágya, ahogy van. A manga még tűrhető, de az anime borzalmas elmondása szerint. Nekem igazából hányingerem van tőle, az egész power scaling szétcsúszott miatta és borzalmas, úgyhogy én elfogult vagyok abból a szempontból, hogy nem is tekintem canon-nak. 1-2 küzdelem jó belőle, de annyi. Ha kíváncsi vagy rá mindenképpen, akkor a mangát javaslom, az biztos, hogy jobb, mint az anime. Illetve azt tudom mondani, amit az első válaszoló is, hogy még nem jutott el arra a szintre, hogy jó legyen. Lehet később jó lesz.
okt. 10. 06:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Esetleg kaphatnék arról egy részletes kifejtést hogy konkrétan miért nem jó anime a Boruto ?
okt. 10. 22:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Józan ésszel, azt mondanám, hogy az elejétől? Melyik sorozatot szoktuk a felétől nézni?

Annyit kell tenned, hogy ha téged nem érdekelnek a fillerek, mert vannak benne bőven, akkor azokat kihagyod és csak is, a cannon/eredeti manga történetet nézed. Kész ennyi. Nem kell túl gondolni. Ha tetszik nézni fogod úgyis, ha nem, akkor nem.

Azt pedig, hogy miért rossz a hosszú lenne összefoglalni, de annyi sok inkonzisztencia van a benne, hogy az már fáj. Rengeteg dolog, a világ szabálya, karakter erősségek stb, ami volt az eredeti történetben, az már nem létezik vagy meg van változtatva. A történet is tele van ilyen inkonzisztenciával és aki ismeri az eredeti történet, az csak fogja fejét, hogy milyen hülyeségeket beszélnek benne.

Talán bele olvashatsz a naruto-kun.hu anime és manga fórumaiba, ott azt hiszem találsz bőven ilyen hozzászólásokat, de akkor oda is kiírhatod ezt és lesznek akik megválaszolják. Maguk a fordítók se szeretik, csak is a Naruto miatt/miatti tiszteletből teszik. Stb....

okt. 26. 02:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!