Dragon Ball után milyen animékat érdemes elkezdeni nézni?
Mivel sajnos a DB már nagyon rég óta pihen és nem is akarják még mindig folytatni kemény több mint 5 év után sem ezért gondoltam elkezdek nézni mást valami olyan is jó lenne ami még hasonlít is rá de egyenlőre ezeket néztem ki Naruto, Fairy Tail, Yugioh, One Punch Man, Buko No Hero Academia
Bár úgy tudom az utóbbi kettő anime nem hosszú egy évadba 10-20 rész van de jókat hallottam róluk. Yugiohra mondják elég uncsi tud lenni. De egyik haverom ajánlja és a Fairy Tailt is. Narutoról pedig sok mindent hallottam már. Itt azt mondják ez olyan mint a DB, hogy a Shippodent éri meg először megnézni és nem a sima Narutot ahogy a DB-ben is Z-vel érdemes kezdeni mert a natur dragon ball már annyira levan maradva mindenben a Z és Superhez képest, hogy nem jó és nem is lettem tőle sokkal okosabb mikor legutoljára probáltam végig nézni. A Z elején Raditsz mindent lelőtt kb mikor Gokuval beszélget. Mondjuk a King and Jr Picolo Saga tetszet a sorozat végén. A natural Naruto is ilyen vagy az azért jobb és érdemleges a történet szempontjából?
Yuu Yuu Hakusho
Hunter x Hunter
Full Metal Alchemist: Brotherhood
Hajime no Ippo
Soul Eater
Saint Seiya
Dragon Quest: Dai no Daibouken Még sok Hasonló dolog van benne harcok nagyon hevesek látványos nem kerülik el a harcot.
Yu Yu Hakusho
Slayers
Toriko
Magi
Ragnarok the Animation nekem tetszett.
"A Bleach most a top1 anime a világon"
A "most" alatt mit értesz? Most futó animéket vagy all-time? Csak azért kérdem, mert egyik se igaz. :D
A mostani season-ből a legjobbnak a megjelent részek alapján az Undead Girl Murder Farce tűnik. A Bleach ettől messze van.
De egyébként ha csak a nagyon shounen címeket nézem, akkor sem top 1 a Bleach. A One Piece minőségben nem kicsit lekörözte.
All-time egyébként szerintem még a top 50-be se kerülne be, szóval nem tudom, hogy honnan jött ez a vérpistike elképzelés, hogy milyen nagy anime. Ja, jobb, mint egy Naruto, de azt nem nehéz.
Mellékesen megjegyzem, hogy de, minőségben az OPM jobb. A mostani TYBW S2 kifejezetten gyengén indult, ami jól látható még az előző évadhoz képest is. Az képes volt top 1 lenni 9 fölötti pontszámmal a MAL-on jó ideig. Ez meg most sincs 9 felett. Az animáció láthatóan rosszabb is, mint az előző évadban.
Illetve a fentebb említett animékről, nem mind láttam, viszont jó pár tényleg jobb, mint a Bleach, pl. HxH. Az kérdés nélkül jobb.
A Bleach thousand year bloodwarra keress rá öreg. Ne a sima Bleachre.
Nyilván nem all time. Azt írtam hogy most. Reméltem hogy tudsz magyarul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!