Dragon Ball után milyen animékat érdemes elkezdeni nézni?
Mivel sajnos a DB már nagyon rég óta pihen és nem is akarják még mindig folytatni kemény több mint 5 év után sem ezért gondoltam elkezdek nézni mást valami olyan is jó lenne ami még hasonlít is rá de egyenlőre ezeket néztem ki Naruto, Fairy Tail, Yugioh, One Punch Man, Buko No Hero Academia
Bár úgy tudom az utóbbi kettő anime nem hosszú egy évadba 10-20 rész van de jókat hallottam róluk. Yugiohra mondják elég uncsi tud lenni. De egyik haverom ajánlja és a Fairy Tailt is. Narutoról pedig sok mindent hallottam már. Itt azt mondják ez olyan mint a DB, hogy a Shippodent éri meg először megnézni és nem a sima Narutot ahogy a DB-ben is Z-vel érdemes kezdeni mert a natur dragon ball már annyira levan maradva mindenben a Z és Superhez képest, hogy nem jó és nem is lettem tőle sokkal okosabb mikor legutoljára probáltam végig nézni. A Z elején Raditsz mindent lelőtt kb mikor Gokuval beszélget. Mondjuk a King and Jr Picolo Saga tetszet a sorozat végén. A natural Naruto is ilyen vagy az azért jobb és érdemleges a történet szempontjából?
Ennek nem értem, hogy mi köze ahhoz, amit írtam. Miért keresnék rá? Heti rendszerességgel nézem, attól viszont még nem lesz jobb. A Kanojo, Okarishimasu-t is heti rendszerességgel nézem, attól még az is trágyalé marad.
A Bleach bizony jelenleg sem a legjobb. Kész. A pontszám irreleváns, sosem tükrözte a minőséget, csak azt, hogy épp mennyi fangirl nyalja fel az adott animét.
A Bleach-nek ilyen szempontból szerencséje van, mert ha valaki nagyon nem szerette, akkor nem sok esély van arra, hogy megnézte az eredeti 360 részes animét, szóval valószínűleg azok értek a végére, akiknek tetszett, így máris a TYBW évadokat azok fogják nézni, akik szerették az eredetit, így felpontozva azt, akkor is, ha nem érdemli meg.
"Tehát nincs annyi non sense dolog benne mint pl. One punch manben."
Az OPM kifejezetten comedy anime, ami túlzásokkal játszik, ezért olyan "nonsense", de ez a humor meg nem anime specifikus, ilyet mindenhol látni, ezért nem jó megfogalmazás az, hogy nem "túl animék".
"A legjobb grafikailag/nézettségileg most a Bleach."
Melyik univerzumban? :DDD
Nézettséget tekintve a MAL-on, ahol a legnagyobb anime közösség van, ott a Bleach csak 5., egy aránylag alacsony 150 ezres számmal.
Viszonyítási alapként JJK S2 nézettsége 474k, Mushoku Tensei S2 316k és Zom100 246k. Szóval a top1-et több, mint 3-szor annyian nézik.
Az animációról tett kijelentésed szintén egy vicc. A mostani season semmi újat nem mutatott (még) az előzőhöz képest és még az előző sem volt kiemelkedően jó, mivel ott is voltak production issue-k.
A Bleach jelenleg semmilyen területen nem a top 1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!