Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az itteni megkeseredett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itteni megkeseredett nőgyűlölők komolyan ilyenek vagy csak trollkodnak?

Figyelt kérdés

Ha komolyan gondoljátok, akkor milyen ismerősi körötök van? Úgy értem, pl munkahely, suli, stb.

Csak mert minden amiket leírtok, hogy a lányoknak csak a pénzes és jóképű magas kigyúrt pasik kellenek, én ezt teljesen máshogy látom a környezetemben.

20 éves egyetemista lány vagyok, informatikai karra járok, ott elég sok a "szerencsétlen kis kockagyerek", legtöbbnek van barátnője, egyiküknek konkrétan én. :D Budapesten mászkálva is rengeteg csúnyácska fiút látok (akiről lerí hogy nem is veti fel a pénz) szép barátnővel.

A lány ismerőseim nagy része aranyos romantikus pasiról álmodozik, és olyannal is jön össze.

Az nem fordul meg a fejetekben, hogy nem mindenkinek csak a külsőségek számítanak? Nyilván mindenki szeretne minél jóképűbb/csinosabb párt, de az ízlés is más. Engem pl a hideg kiráz a kigyúrt pasiktól, egyáltalán nem tetszenek, a barátom is tök vékony és nagyon tetszik így.

Szóval igen, van 1-2 lány ismerősöm aki szívesen kavar buliban jó pasikkal, de ennyi. Én egyáltalán nem azzal szembesülök, hogy MINDEN lány CSAK a pénzre és a "swag"re hajtana, és ez lenne az általános.

Ha komolyan gondoljátok, milyen körökben mozogtok, hogy ezt tapasztaljátok? Hol találtok ilyen sok lányt akin ezt látjátok hogy túl anyagias és csak a külsőségek számítanak neki? Elképzelni nem tudom hol fordulnak elő ilyen nagy tömegben.

Vagy trollkodás az egész?

2015. márc. 3. 22:00
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
94%

Én úgy vettem észre hogy a nőknek kb 30 évesen jön meg az eszük.A tizen és huszonéves csajok álomvilágban élnek hogy majd találnak egy olyan jóképű herceget akik nem verik át őket és normális életet élhetnek velük.De majd amikor kirepülnek anyuci apuci fészkéből majd akkor rádöbbennek hogy lehet mégis lejjebb kéne adni az igényeikből mert a jóképű de semmirekellő fazonokkal nem igazán lehet mit kezdeni

Tehát érdemes inkább a 30-as nőkre pályázni mert ezekkel a tizen-huszon évesekkel nem lehet mit kezdeni.Ahhoz le kéne alacsonyodni egy bizonyos szintre

2015. márc. 4. 00:06
 22/31 anonim ***** válasza:

Oké, pozitív dolog, hogy te ilyen vagy kérdező. Nyilván nem egy ilyen lány van. Csak, tudod, a korosztályod nagy része még eléggé felszínes, 20 évesen az ember pont ott van, hogy már nem gyerek, de még nem felnőtt. Nagyon nem. Éppen ezért még nem is lehet elvárni tőletek, hogy felnőttként gondolkodjatok, aminek a tipikus velejárója az álmodozás, irreális vágyak, tapasztalatlanság, egyszerűbb gondolkodásmód (nincsenek kikristályosodva azok a dolgok bennetek, hogy mit tudtok igazán nyújtani, és valójában milyen férfi is kellene nektek. Ambivalencia van jelen sokszor ekkor még.), a ma még happy minden, holnap meg tiszta letargia. Sokatokból hiányzik az a kiegyensúlyozottság, ami az idősebb nőkben már megvan, idősebb alatt 30 körülieket értem. Szóval, én pont emiatt mindig a húszas évek végén járó nőkkel kezdtem kapcsolat miatt is, mert tudom, hogy én is komolyabb vagyok a korosztályomnál, tény és való, sok huszonéves srác is agyilag gyerek még. De sokkal több komolyabb srácot látok a húszas éveik elején, mint lányt. Nem tudom mi az oka ennek. Talán a rossz nevelés, mert ugye a kislányokat mindig dicsérgetik gyermekkorukban, hogy milyen szépek, jók, aranyosak, pedig semmit nem tettek azért, csak annyi volt a sztori, hogy lánynak születtek, kis bájosak. :P:P

Szóval lehet, hogy pont emiatt ferdült el, torzult el kicsit a személyiségük, mert túl lettek dicsérve mindenért kis korban.

(A barátnőid közül pedig a 4.et sajnálom a legjobban, mert ez az eset bizonyítja, hogy a nők nem logikus lények, hanem emocionálisak...

tudja, hogy nem szereti a srác, de egy kis szeretetért cserébe lefekszik vele. Mi ez, ha nem önbecsapás? :)

Summa summarum: nekem nem voltak gondjaim a nőkkel, mivel nem dédelgettem sohasem elérhetetlen top10-es nőket, a barátnőim zöme 10/7-8-as volt (nem azért, mert nem tudnék összeszedni egy 10-est, csak tudom milyenek...), és mindig olyan helyen kopogtattam, ahol ajtót nyitottak. Tisztában voltam a saját lelki-testi adottságaimmal, így nem értek meglepetések. A nőkkel tudni kell bánni, de azt is tudni kell lekezelni, ha egy nőnél nincs esélyed, mert foglalt, vagy idiótán próbálkozol. Sokan ezt teszik.

2015. márc. 4. 13:18
 23/31 anonim ***** válasza:

én alacsony vagyok, vékony, csoró de még jóképű se... és most figyelj........... nincs barátnőm. nem is volt még.

Mindenféle teória, magyarázkodás és logika nélkül

2015. márc. 4. 17:15
 24/31 anonim ***** válasza:
Én már nem vagyok nőgyűlölő, egyszerűen nem érdekelnek. Valóban vannak értelmesek is (bár elég kevés), ha valaki rájuk talál én annak örülök, de nekem valahogy nem igazán kellenek. Ez persze elsősorban az én hibám. Na mindegy, már nem érdekel a téma sem, úgyhogy ennyi. (Amúgy nem vagyok búza :D).
2015. márc. 5. 18:39
 25/31 anonim ***** válasza:
Egy olyan lannyal sem talalkoztam meg eddik, aki elfogadott volna ugy, ahogy vagy... Sajnos nem nezek ki valami jol.. A legtobb lany szerint atlagos vagyok, de megsem kellettem eddig senkinek, pedig nem vagyok igenytelen, de hiaba... Kedves vagyok, udvarias,megerto, huseges, de a legjobb esetben is csak baratkent konyvelnek el... Hamarosan 19 eves leszek, es meg egy kapcsolatom sem volt.. Gondolom azert mert ronda vagyok..... 18/F
2015. márc. 6. 12:06
 26/31 anonim válasza:

Én egy egyetemista srác vagyok. Normális,teljesen átlagos,szemüveges ember vagyok,és térképészet geoinformatikát tanulok. Mindig is vékony voltam,mostanság elkezdtem edzeni szóval azért már jobban nézek ki. Nem bunkózok a lányokkal,sokan mondták hogy biztos tapadnak rám a nők mert kedves vagyok velük.

Nos,ez nem teljesen igaz,mivel nem érdekelnek,mert van barátnőm 5 éve,gimnázium óta,akit imádok,és ő is engem,nagyon jól megvagyunk.

21/F

2015. márc. 10. 15:53
 27/31 anonim ***** válasza:

Ez olyan cuki, Kérdező...aki rosszat mer szólni a nőkre, az nőgyűlölő, de a férfiakat szerencsére nyugodtan lehet ócsárolni, szidni, az rendben van. Éljen a kettős mérce!

Majd ha nem kell az átlagos/átlag alatti nőknek kigyúrt jóképű gazdag pasas, vagy nemkapnak napi félszáz levelet társkeresőn, elővehetjük újra a kérdést, hogy kinek nehezebb is a dolga párkeresésben.

2017. aug. 21. 23:46
 28/31 A kérdező kommentje:

Nem válaszoltál a kérdésemre. Ha annyi az ilyen nő, akkor hol vannak?

Azt pedig hol írtam, hogy a férfiakat lehet szidni? Az idióta férfiakat lenézem, ahogy az idióta nőket is, a normális pasikat meg tisztelem, ugyanúgy, ahogy a normális nőket.

2017. aug. 22. 07:10
 29/31 anonim ***** válasza:

Hogyhogy hol...hát mindenhol! A nők bő 80%-a ilyen, de ezt nem fogják kitenni az ablakba (gondolom valahol érzik, hogy a felszínesség, anyagiasság nem olyan dolog, amivel büszkélkedni kell).

Érdemes a puncs.hu-n szétnézni, megdöbbentő, hogy mennyi a pénzéhes nő...

2017. aug. 22. 22:43
 30/31 A kérdező kommentje:

Ennyi erővel érdemes puncs.hu-n szétnézni, mennyi pasi vevő a golddigger nőkre... Akkor ez bejön a pasiknak, nem? Akkor meg miért panaszkodnak itt sokan?

Kb hasonló logika... Attól még, hogy egy elhanyagolható kisebbség feltűnőbb, "szélsőségesebb", nem ők lesznek az átlag.

De komolyan, ha mindenhol ilyen nők vannak, én miért nem találkoztam még velük? Meg a pasi haverjaim miért nem találkoznak ilyenekkel soha?

2017. aug. 23. 07:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!