Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az itteni megkeseredett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itteni megkeseredett nőgyűlölők komolyan ilyenek vagy csak trollkodnak?

Figyelt kérdés

Ha komolyan gondoljátok, akkor milyen ismerősi körötök van? Úgy értem, pl munkahely, suli, stb.

Csak mert minden amiket leírtok, hogy a lányoknak csak a pénzes és jóképű magas kigyúrt pasik kellenek, én ezt teljesen máshogy látom a környezetemben.

20 éves egyetemista lány vagyok, informatikai karra járok, ott elég sok a "szerencsétlen kis kockagyerek", legtöbbnek van barátnője, egyiküknek konkrétan én. :D Budapesten mászkálva is rengeteg csúnyácska fiút látok (akiről lerí hogy nem is veti fel a pénz) szép barátnővel.

A lány ismerőseim nagy része aranyos romantikus pasiról álmodozik, és olyannal is jön össze.

Az nem fordul meg a fejetekben, hogy nem mindenkinek csak a külsőségek számítanak? Nyilván mindenki szeretne minél jóképűbb/csinosabb párt, de az ízlés is más. Engem pl a hideg kiráz a kigyúrt pasiktól, egyáltalán nem tetszenek, a barátom is tök vékony és nagyon tetszik így.

Szóval igen, van 1-2 lány ismerősöm aki szívesen kavar buliban jó pasikkal, de ennyi. Én egyáltalán nem azzal szembesülök, hogy MINDEN lány CSAK a pénzre és a "swag"re hajtana, és ez lenne az általános.

Ha komolyan gondoljátok, milyen körökben mozogtok, hogy ezt tapasztaljátok? Hol találtok ilyen sok lányt akin ezt látjátok hogy túl anyagias és csak a külsőségek számítanak neki? Elképzelni nem tudom hol fordulnak elő ilyen nagy tömegben.

Vagy trollkodás az egész?

2015. márc. 3. 22:00
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
45%
Nem egészen ideillő téma, de az állásinterjún is a fiatal nők(akik az állásinterjút vezetik) mindig azt nézik, hogy a jelölt hogy néz ki... A nők mindenhol felszínesek, külső alapján ítélnek, ezt csak a vak nem látja!
2015. márc. 3. 22:20
 12/31 A kérdező kommentje:

"Olyat meg nem láttam még, hogy ocsmány férfinak lenne barátnője, mert ilyen nincs."

Én nagyon sok ilyet látok. Te merre laksz? Kisváros, nagyváros, falu, stb? Tényleg érdekel hogy honnan szedtek annyi r.bancot.

2015. márc. 3. 22:24
 13/31 anonim ***** válasza:
50%

Nem hinném, hogy a lányoknak/nőknek csak a "divatos" pasik kellenének. Mit veszünk egyáltalán divatnak? A hipsztereket, a rockereket, a művészeket? Nagyon valószínű, hogy egy rocker nem egy művészlélekben leli meg élete párját, inkább a hasonló érdeklődési körű emberek közül válogat, nem?

ÉS hogy az itteni nőgyűlölők milyenek, azt csak ők tudják igazán megmondani.

2015. márc. 3. 22:27
 14/31 anonim ***** válasza:
37%
Budapesten lakom, itt a lányok döntően nagy része felszínes és anyagias.
2015. márc. 3. 22:31
 15/31 anonim ***** válasza:
68%

Pontosan ilyenek,köztük én is.Nem fejtem ki részletesen mert már unom,de nem baj.Ameddig csak az ilyet tapasztalom,és azt látom az utcán is bármerre nézek,hogy a legnagyobb bunkó gyerekeknek van csak barátnője,a normálisoknak meg nincsen.Csak a külső számít mindegyiknél,és mivel nem születtem olyan szuper genetikával és nem vagyok helyes,ezért nem áll szóba sem velem egy sem.Egy randira nem jött el soha egy nő sem,pedig ápolt vagyok,igényes,jól öltözködöm,lehet velem beszélgetni kulturáltan,nem vagyok bunkó.

Soha életemben nem találkoztam még egy kivétellel sem a nők közül,így aztán mégis mit kéne gondolnom,mondd már el?! Levegőnek néznek bármerre is megyek,egy jó szót nem kaptam még tőlük soha,rosszat viszont fel sem tudnám sorolni mennyit.Megalázások,kinevetések,na és persze visszautasítások hada.Szerinted nem unalmas egy idő után,mikor mindent megpróbálsz tenni érte,de nagyon sok éven keresztül semmi nem jön össze és mellé még meg is aláznak...

Amúgy Budapesten élek,és egyetemista vagyok.Hozzáteszem,itt sincsen egy kivétel sem,vagy nem találkoztam vele...

23/F

2015. márc. 3. 22:34
 16/31 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
50%
Ez az igazsag:elsokent:trollkodnak,a masodik:Ezekneek a himnemu" egyedeknek nincs se no"juk,se sszex partneruk,mert keptelenek egyetlen lepest is tenni azert hogy felszedjenek egy no"t,mert tul felenkek,es belenerultek az onsajnalatba.Amikor megis megprobalnak kozeledni egy lanyhoz,azt bunko bbeszolassal teszik,es persze hogy senki nem akarja oket.
2015. márc. 3. 22:36
 17/31 anonim ***** válasza:
49%

Azt még hozzátenném,hogy nekem egyáltalán nincsenek nagy elvárásaim.Le is írom mik azok ide,csak hogy lásd.

El tudjon mondani két értelmes egybefüggő mondatot legalább,legyen igényes magára,és tiszta ruhákban járjon.Ennyi az összes,csak hát mivel szóba sem áll velem egy sem,így aztán teljesen mindegy nekem mik az elvárásaim.

2015. márc. 3. 22:37
 18/31 A kérdező kommentje:

Nos, nekem nincs olyan sok közeli ismerősöm, egész jól le tudom írni a helyzetet.

Középsuliban volt pár barátnőm:

1. Most 22 éves, még mindig szűz, kb másfél éve van az első barátjával, akivel tipikusan az a "cuki" pár, a srác minden hónapban vesz neki egy szál rózsát, hasonlók. Egyébként nem csúnya lány, gyönyörű, csinos, kitűnő tanuló. Nem pakolja ki mindenét, visszafogott, de mindig hajtott rá mindenféle pasi, lett volna miből válogatnia, de ő a lovagját várta.

2. 18 éves koráig élte azt a kort, hogy sztárok jöttek be neki, akkor nyáron megismerkedett egy fiúval, aki alacsonyabb nála 1-2 centivel, kicsit pocakos, szerintem elég fura arca van. Ez 4 éve volt, azóta együtt vannak, boldogok.

3. Reménytelenül szerelmes volt egy fiúba évek óta, végül összejött egy másikkal, akivel tényleg kerülgették egymást egy ideje, de végül elhagyta (ő egy kigyúrt pasi volt), és összejött a sok éves szerelmével (aki tök átlagos kinézetű, van rajta egy pici izom de inkább vékony, nincs kimondottan jóképű megjelenése, de ismerem, nagyon kedves és laza, vicces, és mint kiderült romantikus is)

4. Szerelmes egy pasiba, akinek viszont csak szexre kell, néha lefekszenek, a fennmaradó időben pedig sír és szomorú, hogy miért nem szereti viszont a srác.

5. 9.-ben összejött az első barátjával, 13. utáni nyáron szakítottak, már nem voltak szerelmesek egymásba, de amúgy a srác mindig kedves volt vele és szerette és romantikus volt.

6. Ő a "jó csaj" a társaságban, versenyszerűen sportol, álom alakja van, mellé szép arc, ápolt kinézet, szexi ruhák, bulikban mindig hozzá mentek oda először. Hajlamos is velük olyankor smárolni, de többet nem. Nem akar ilyen alapon kapcsolatot. Most van barátja, akit én mindig utáltam mert egy tipikus "bunkó alfahím", de meglepődött mindenki, hogy a lánnyal mennyire aranyosan bánik.

A srácok:

Egyetemi "mentorom": kicsit pocakos, alacsony, kopaszodó, szemüveges srác, de hihetetlen jó stílusa van, nagyon nagyon jó barátom, tudom hogy számíthatok rá. Másfél éve ismerem, csak azóta már a második barátnőnél tart. Pedig se nem tipikus "jó pasi", se nem gazdag. De nagyon jó a stílusa.

Csoporttársam: szintén nagyon jó barátom, egy "művészlélek", zseniális programozó, tehetséges zenész, verset is ír néhanapján, animerajongó, nagyon érdekes stílusa van, jó humorérzéke. Már sok barátnője volt, pedig kinézetre, hááát. Nem csúnya, de inkább átlagos.

Az exem (középsulis osztálytárs): Előttem mindenki elutasította, 0 izom, előnytelen szemüveg, de okos, ugyanolyan zenéket és filmeket szeret mint én, stb. Sose volt köztünk elsöprő szerelem, végül vége lett mert hónapokig nem akart szexet, meg semmit csinálni velem.

Jelenlegi párom: Előttem mindenki elutasította, mondván hogy a legjobb barátja jobban néz ki. Én meg igen hamar beleszerettem. Romantikus, nagyon szép szerelmes verseket ír, kocka (én is imádok játszani), értelmes, van véleménye a dolgokról, hasonlóan beteg humorérzéke van mint nekem, külsőre pedig: vékony a csípője (ez a gyengém), érezni a kulcscsontját (ez a másik gyengém), tök jól össze lehet borzolni a haját, és eszméletlen jól áll rajta a kockás ing. És oda meg vissza vagyok érte.

Szóval igenis vannak lányok akik romantikára vágynak és a stílus fontosabb mint a külső. Az meg hogy anno mennyien utasítottak el, semmit nem jelent.

A pénzről meg annyit, hogy apám rengeteget keres, és sokkal jobban szerettem a családom mikor régen még nem volt ilyen munkája, akkor még tök jó volt a kapcsolatunk, sokat voltunk együtt, mostmár vagy nincs otthon sose, vagy a sok stressz miatt csak veszekedni jár haza. A pénz elvette az édesapámat. Én nem akarnám ezt csinálni, hogy a férjem ilyen legyen, és a gyerekemnek se akarnék ilyen apát. Nem kéne kőgazdag pasi.

2015. márc. 3. 23:11
 19/31 anonim ***** válasza:
75%
Felesleges erőlködés! A fehér holló ritkaságú normálisabb csajok olykor itt megjelennek, és mint a nők normális 1%-át képviselve az egész női nem nevében beszélnek. Vajon furcsa-e, hogy ennek ellenére átlagban 100 lányból 99 mégis csak egy számító retek?
2015. márc. 3. 23:39
 20/31 anonim ***** válasza:

Kérdező,Te és a felfogásod illetve a látásmódod elismerésre méltó szerintem,csak tudod ilyen lány ritkább,mint a fehér holló,és mint Te is látod,neked is van párod,tehát nálad sincs már esélye senki másnak.

Na pont ezért van ennyi ilyen srác,mert komoly kapcsolatot szeretnénk,de nincs kivel létesíteni,ezeket a magamutogató mai lányok tudod kinek kellenek...,és ilyenek a mai lányok 95%-a legalább.A maradék 5% meg vagy foglalt,vagy soha életemben nem találkoztam még velük...

A másik az,hogy TE ezt látod a saját szemszögedből,de szerintem valójában csak arról van szó,hogy a jókat látod meg csak az ismerőseidben,és jókat gondolsz és írsz róluk,közben pedig lehet csak veled ilyenek,és neked mondanak ilyeneket.

A további gondolatmenetem pedig,nos attól,hogy másnak esetleg szerencséje volt az életben például veled,vagy más ilyesmi lányokkal,ettől még az itteni srácoknak(beleértve jómagamat is) egy fikarcnyival sem lesz jobb... Nekem még soha életemben nem volt még csak a közelében sem ilyen szerencsém,hogy egyáltalán találkozzak valaha az életben ilyen lánnyal egyáltalán,mert akkor már valószínűleg nem itt lennék...

De a szerencsét nem tudom befolyásolni,vagy van vagy nincs.

Én meg nem látok felénk egy ilyet sem amit említesz,nyilván más környezetben és helyen élünk,más dolgokat látunk,ennyi.

2015. márc. 3. 23:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!