Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet ilyen önző a barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ilyen önző a barátom?

Figyelt kérdés

Most tervezzük az összeköltözést, de ma nagyon összeszólalkoztunk a barátommal.

A bútorokat nézegettük délután, hogy milyen kellene az új lakásba és, hát nagyon nem egyezik a véleményünk, ízlésünk.

Én egy ilyen ágyat szeretnék: [link]

Van ilyen felnőtt méretben is. De ő azt mondta, hogy felejtsem el, hogy egy ilyen ágyba belefekszik.

Annyi mindenben ő dönt a bútorok terén, gondoltam legalább az ágyat én választhatom majd ki, de nem...

Régi vágyam már egy ilyen ágy, de őt ez nem is érdekli.

Szerintetek is nekem van igazam??

2015. márc. 1. 23:23
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Először azt hittem, kamu kérdés. Teljes mértékben megértem a barátodat, hogy nem hajlandó ezt az ágyat beengedni a közös lakásotokba. Rajtad kívül mindenki úgy látja, hogy ez egy gyerekes, csúnya, ízléstelen bútor.

DE! Azt megértem, hogy szeretnéd, hogy neked is legyen beleszólásod a bútorokba, és a te ízlésvilágod is érvényesüljön. Ezért kössetek kompromisszumot. Vegyetek egy natúr ágyat, és kérd meg a barátodat, hogy vehess rá ilyen rózsaszín-hello kittys díszpárnát, esetleg ágytakarót...talán meg tudod vele beszélni, hogy néha azok legyenek fönt...azokat legalább le is lehet venni:)

2015. márc. 2. 13:34
 22/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek a sok-sok választ. De főleg azoknak szeretném megköszönni, akik nem hurrogtak le, hanem tanácsot adtak. :))

Megbeszéltük a barátommal a dolgokat.

Cserébe "megengedte", hogy a fürdőszobánkban az összes kiegészítő lehet rózsaszin. :)

2015. márc. 2. 13:51
 23/23 anonim ***** válasza:
Ugye, csak viccelsz?! Könyörgöm... most komolyan, te normális vagy?! Azért a Barbie-ságnak is vannak határai... a barátodnak teljesen igaza van, én csajként borulnék ki, ha ilyen giccses szrba kéne belefeküdnöm.
2015. márc. 2. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!