Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ilyen önző a barátom?
Most tervezzük az összeköltözést, de ma nagyon összeszólalkoztunk a barátommal.
A bútorokat nézegettük délután, hogy milyen kellene az új lakásba és, hát nagyon nem egyezik a véleményünk, ízlésünk.
Én egy ilyen ágyat szeretnék: [link]
Van ilyen felnőtt méretben is. De ő azt mondta, hogy felejtsem el, hogy egy ilyen ágyba belefekszik.
Annyi mindenben ő dönt a bútorok terén, gondoltam legalább az ágyat én választhatom majd ki, de nem...
Régi vágyam már egy ilyen ágy, de őt ez nem is érdekli.
Szerintetek is nekem van igazam??
Ez rohadt gáz. Én minimum ilyen ágyba feküdnék, és qrnálak:
Már ne is haragudj, de iszonyú snassz az az ágy, amit linkeltél.
Semmi különlegesség nincs benne.
Csak én látom úgy, vagy a nők többsége tényleg lemaradt az ovódás kornál?
Felnőtt korú nők gügyöknek meg nyávognak mindennek ami "cuki". Úgy szervezik az életüket, mint valami infantilis kis 5 éves, akit épp egyedül engedett ki apuci a játszótérre. Mindenben a cukiság a fontos. Racionális intelligenciájuk fejletlen és eszük ágában sincs fejleszteni. Ezek mellé úgy öltöznek, mint valami rbnc és csodálkoznak, ha a pasik csak a húsukért tartják őket.
Nemtom mások hogy látják, de én mostanában nagyon sok ilyen nőt látok és nemcsak 10-20 éveseket, hanem felnőttebbeknél is ezt tapasztalom.
És a saját kis óvodáskorú elképzeléseiket akarják ráerőltetni teljesen megváltozott élethelyzetekbe. Ha nem sikerül akkor állandóan sértődösködnek. Ha meg a pasijuk valamivel nem ért egyet, jobb belátásra szeretné bírni őket, akkor meg hisztiznek, durcáskodnak, esetleg lelépnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!