Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ilyen önző a barátom?
Most tervezzük az összeköltözést, de ma nagyon összeszólalkoztunk a barátommal.
A bútorokat nézegettük délután, hogy milyen kellene az új lakásba és, hát nagyon nem egyezik a véleményünk, ízlésünk.
Én egy ilyen ágyat szeretnék: [link]
Van ilyen felnőtt méretben is. De ő azt mondta, hogy felejtsem el, hogy egy ilyen ágyba belefekszik.
Annyi mindenben ő dönt a bútorok terén, gondoltam legalább az ágyat én választhatom majd ki, de nem...
Régi vágyam már egy ilyen ágy, de őt ez nem is érdekli.
Szerintetek is nekem van igazam??
Nektek itt mi bajotok van?? :O
Feltettem egy kérdést. Szépen nem lehet rá válaszolni??
Nem új dolog a barátomnak, hogy szeretem ezt a színt és a hello kitty-t, nem is értem, hogy miért nem szokta meg még. :/
Szerintem soha nem fog tudni elfogadni, így meg nincs is értelme az összeköltözésnek.
Kérdező, akkor válaszolnék a kérdésedre. Szerintem gondold át egy kicsit az életedet :)
Egy hello kitty-s ágy nem olyan nagy dolog. Azért egy férfi számára érthető, ha nem tetszik neki, nem?
Nekem azért nem tetszik, mert nem tudok róla semmit, hogy például mennyire kényelmes. Mennyire lehet jól benne aludni. Vagy mennyire egészséges.
A számodra csak azért fontos, mert "cukin" néz ki. Én a részemről nem adnék ki pénzt egy ilyen ágyért, ahol valaminek a kinézetét fizettetik meg velem és nem magát a funkcióját. Szerintem ez egy átverés, ahol ugyanennyi pénzért vehet az ember magának egy rendes, kényelmes, egészséges ágyat (de fogalmam sincs mennyibe kerül egy a cukimukiság)
Ha te ezérd kirúgod a pasidat, akkor meg is érdemled :D
Szerintem lakberendezés kérdésekben érdemes lenne mérlegelni és nem a kinézet meg a szín alapján dönteni, hanem figyelembe venni a komfortot, illetve hogy milyen bútoroknak milyen funkciójuk van, mire lehet őket használni és mennyi pénzt kell kifizetni értük.
Elhiszem, hogy egy nő számára ezt nehéz felfogni, mert 12 éves korotok óta csak azon gondolkodtok, hogyan festődjetek meg hogyan öltözzetek minél qrvásabban és hogy találjatok magatoknak egy pasit. Elhiszem azt is, hogy nektek rohadt könnyű, mert nem nektek kell a pénzt megkeresni, ugyanakkor szeretitek elkölteni, mert nektek ez jár. És tény, a férfiak többsége hagyja is hogy költsétek a pénzét, mert valamivel maguk mellett akarnak tudni titeket. Ti már szinte már csak ezt értékelitek egy férfiban, ha van elég pénze. (Tudom, hogy eltértem a tárgytól, de ez a kérdés annyira tipikus jellemvonásokra utal, legalábbis számomra, hogy gondoltam hozzászólok)
Na kár volt hozzászolnod, mert nagyon nincs így...
Az egy dolog, hogy amiket leírtál egy pár lányra jellemző, de nem mindenkire.
Közös pénzből megy minden, tehát úgyan úgy benne van az én pénzem is, mint a barátomé.
Nálunk nincs olyan, hogy csak az egyik költ...
Lehet, hogy neked rossz tapasztalataid vannak a lányokkal, de az a te egyéni dolgod. Másból nem kell ugyanazt kinézni...:@
Mindig örömömre szolgál, ha felbosszanthatok ostoba nőket :P
Na most akkor bocsika a sértegetésekért :)
Egyébként elhiszem, hogy úgy van ahogy az utolsó hozzászólásodban mondtad. Viszont szerintem gondold át ezt a dolgot mégegyszer (vagy többször). Lehet hogy több döntést hoz a pasid és több mindenben érvényesíti az akaratát, de lehet hogy igaza is van többnyire és jó döntéseket hoz. Ez nem biztos hogy rossz dolog. Számodra is lehet hogy jó, akkor is ha még nem láttad be (bár nem ismerlek titeket)
De ha mégis úgy érzed hogy valami egyensúlyt kéne hoznod a párkapcsolatba, mert a pasid már túl sok döntést hozott, akkor azt nem ezzel az ággyal kéne megtenned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!