Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valaki ilyen "toketlen"? Rengeteg csajt meghoditott mar, engem miert nem kepes?
Mar elegem van az egeszbol. Amikor eloszor bemutattak minket egymasnak 3 evvel ezelott, eloszor ugy ereztem, mintha probalna kozeledni, de vegul annyit szerencsetlenkedett, szerintem o se tudta mit akar, hogy jobbnak latom, ha inkabb a baratnoimhez csapodom, o meg maradjon az o jo ismeroseivel.
Azota rengeteg csajt szedett mar fel, viszont folyamatosan nez, ha osszefutunk, de furan viselkedik. Egyik alkalommal odakoszon hangosan, ra par napra, amikor latom, ram se nez.
Barmelyik csajjal kepes beszelgetest kezdemenyezni, hulyeskedik mas csajokkal, hozzam nem is szol. Nem varhatja azt, hogy addig bamulom ot, mig vegre hozzam nem szol.
"rengeteg csajt meghódított engem miért nem képes?"
talán mert nem akar?
Rengeteg csaj hódított már meg, de egy szóval sem mondtad, hogy nem nőcsábász. Jah és a mi agyunkig nem jutna el ami mondani akarsz :D Szerintem itt most nagyon combosan te vagy a repülő kérdező.
(am. 37/F "ex-nőcsábász" ;) )
Ha egy nőcsábásznak kell valaki, megszerzi. Túlpörgöd. Nem közeledik, mert nem akar igazán. Lehet tetszel neki, de nem annyira, hogy sok energiát feccöljön a dologba. vagy tudja, hogy nem lennél benne csak szexbe, más meg neki nem kell. Ha te ilyen vagy, menekül előled, bár néha azért tesz egy s mást, mert ugye férfiból van, épp kanos.
Tudom, azt vártad, hogy nőcsábász beléd szeretett. Ha így lenne, nem így viselkedne. Így akkor viselkedik egy pasi, ha megdugna, de túl bonyolult vagy.
Az hogy néz, stíröl semmit se jelent. Mást is néz, akivel dugna egyet...kettőt. :D Túlliheged rendesen. 24L
"Tudom, azt vártad, hogy nőcsábász beléd szeretett. Ha így lenne, nem így viselkedne. Így akkor viselkedik egy pasi, ha megdugna, de túl bonyolult vagy.
"
köszönöm #23 ez nagyon ült.
Főleg a "túl bonyolult" rész. Éééés tényleg :D
pont pont vesszőcske....szerintem többnyire csak beképzeled a dolgot.
De nem fog eljönni a világvége ha te beszélsz vele!
Ha nem beszélsz vele sosem tudod meg, hogy valóban nem érdekled vagy csak nemigazán mer.
Magyarul eltelnek hetek hónapok és szép lassan elfelejted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!