Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valaki ilyen "toketlen"? Rengeteg csajt meghoditott mar, engem miert nem kepes?
Mar elegem van az egeszbol. Amikor eloszor bemutattak minket egymasnak 3 evvel ezelott, eloszor ugy ereztem, mintha probalna kozeledni, de vegul annyit szerencsetlenkedett, szerintem o se tudta mit akar, hogy jobbnak latom, ha inkabb a baratnoimhez csapodom, o meg maradjon az o jo ismeroseivel.
Azota rengeteg csajt szedett mar fel, viszont folyamatosan nez, ha osszefutunk, de furan viselkedik. Egyik alkalommal odakoszon hangosan, ra par napra, amikor latom, ram se nez.
Barmelyik csajjal kepes beszelgetest kezdemenyezni, hulyeskedik mas csajokkal, hozzam nem is szol. Nem varhatja azt, hogy addig bamulom ot, mig vegre hozzam nem szol.
Te buta luvnya, ha annyira akarod, akkor miért várod, hogy ő hódítson meg, mi a bánatért nem lépsz te őfelé?
Ja bocs, én kérek elnézést, majdnem elfelejtettem, hogy az emancipáció csak addig tart, amíg lehet köpködni, ha cselekedni kell, akkor hirtelen mindegyik nő átmegy hagyományőrző üzemmódban és elvárja, hogy őt ugrálják körül.
az első válaszoló jól megmondta, ment is neki a zöld pacsi :D
amúgy arra esetleg nem gondoltál hogy ő remekül megvan a többi rengeteg csajjal? te gondolom egy 'ha összejön jó ha nem kit érdekel' csaj vagy a számára, ha rámész megdug szívesen de más csajok ezek szerint jobban bejönnek neki, jobban érdeklik.
de nyilván ő a töketlen...
Azért mert te valószínűleg ténylegesen tetszel neki, vayy tart tőled.
Az, hogy te kezdeményezz szerintem nem rossz ötlet, ha akarod őt. Ha ilyen formában nem kell, akkor meg ez van.
30 eves, en 20 vagyok. Nem allhatok ele azzal, hogy kellesz.
Soha nem kezdemenyeztem pasiknal, es hiaba probalnatok megkovezni ezert az embert, de ilyen vagyok, vannak elveim, es ertekeim, es igen, fontosak szamomra. Ha kellek valakinek, tudassa!
Akkor biztosan boldog leszel az elveiddel, de ezek szerint nem vele. :)
Szerintem rossz üzlet de te tudod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!