Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valaki ilyen "toketlen"? Rengeteg csajt meghoditott mar, engem miert nem kepes?
Mar elegem van az egeszbol. Amikor eloszor bemutattak minket egymasnak 3 evvel ezelott, eloszor ugy ereztem, mintha probalna kozeledni, de vegul annyit szerencsetlenkedett, szerintem o se tudta mit akar, hogy jobbnak latom, ha inkabb a baratnoimhez csapodom, o meg maradjon az o jo ismeroseivel.
Azota rengeteg csajt szedett mar fel, viszont folyamatosan nez, ha osszefutunk, de furan viselkedik. Egyik alkalommal odakoszon hangosan, ra par napra, amikor latom, ram se nez.
Barmelyik csajjal kepes beszelgetest kezdemenyezni, hulyeskedik mas csajokkal, hozzam nem is szol. Nem varhatja azt, hogy addig bamulom ot, mig vegre hozzam nem szol.
Az egyik valaszolo azt irja, hogy nem kellek neki, a masik meg azt, hogy kezdemenyezzek.
Ha nem kellek neki, mi ertelme, hogy hulyet csinaljak magambol?
látod, amikor a férfiak kezdeményezni akarnának pont ezeken kattognak ők is. Isten hozott a másik oldalon.
Mindegy (lehet lepontozni ezt is), ha nem csinálod így jártál. Belátod vagy sem nekünk mindegy. döntsd el, hogy kell e neked a pasas vagy nem!
Eleve hülye vagy, hisz azt se tudod mi történik körülötted.
Ő bepróbálkozott nálad, nem sikerült, ő túltette magát rajtad, te meg még mindig azt hiszed, hogy téged akar. Amikor összefuttok azért viselkedik úgy ahogy, mert kínosnak érzi a közelségedet, mert emlékezteti a jelenléted arra, amikor ő bepróbálkozott, de felsült. Ennyi. Ha egy ilyen egyszerű dolgot se vagy képes észrevenni, akkor valóban nem vagy túl intelligens.
Mas csaj emberek elott pofozta fel ot, megis mai napig jo viszonyban vannak.
Miert erezne magat kinosan, ha ott vagyok? Ha kinos lenne neki, azt nezne, hogy ne keruljon a kozelembe, es nem azt, hogy komolyzenei koncerten a 6. sorbol fogja magat, es a 4.sorba ul, mellem.
Persze, johettek azzal, hogy onnan jobban lat, de hulyeseg.
hihetetlen vagy kedves kérdező :D
kb minden válaszoló egyöntetűen mondja hogy nem véletlen hogy nem kezdeményez a srác: nem kellesz neki, de te kötöd az ebet a karóhoz hogy de te akkor is tetszel neki...
vázoljuk a helyzetet: ez a srác meghúzott rengeteg (legyen mondjuk 30-40) csajt, erre itt vagy te és nem mer még rád köszönni se... ez szerinted reális? :D te mit gondolsz magadról? :D ennyi csajt felszedett és továbbra is remekül megvan csajok társaságában (ahogy írtad), neked ugyan néha nem is köszön de igen, biztos oda van érted...
idióta elszállt p_csa vagy az helyzet, és a kommentelők hiába győzködnek hogy hagyd a srácot mert nem jössz be neki, te valami felsőbbrendűség vezérelte sugallattól azt gondolod hogy biztos csak töketlen... igaz, a másik 40 csajjal nem volt az de veled pont az... :D
te 20 éves vagy ő meg már 30, gondolom a családalapítást tervezi erősen. komolyan azt hiszed hogy 30 éves nőcsábász létére csak nem mer kezdeményezni és odamenni hozzád? komolyan te miben vagy? :D Jézusom... idióta nagyképű p_csa. nyugodj meg nálad ezerszer jobb csajokat nyalogattatja a heréit ebben a pillanatban is.
"Soha nem kezdemenyeztem pasiknal, es hiaba probalnatok megkovezni ezert az embert, de ilyen vagyok, vannak elveim, es ertekeim, es igen, fontosak szamomra. Ha kellek valakinek, tudassa!"
Lehet, hogy neki vannak elvei és ezért nem kíváncsi rád :D
:)) Leirhatnam, hogy valojaban mit gondolok, de tudom, hogy nem jutna el az agyatokig.
Senkit nem akarok meggyozni semmirol, csak vazolom, hogy hogy viselkedik. En soha nem mondtam rola azt, hogy nocsabasz, mar bocsi, es abszolut nem jar az esze csaladalapiason. Es ha azon is jarna, akkor mi van, ki mondta, hogy en nem akarok fiatalon csaladot.
PONT!
a kérdésben írtad hogy rengeteg csajt meghódított ember :DD de most akkor magyarázd meg hogy az nem azt jelenti hogy nőcsábász... hallod te minek írtad ki ezt a kérdést?
midnenki kb ugyanazt mondja de te magyarázod a saját igazadat ami mindenki számára nyilvánvaló hogy hülyeség, Jézusom te iszonyat ostoba vagy de itt is a válaszolókat fikázod (nem jutna el az agyatokig). ha valaki nem azt mondja amit hallani akarsz akkor már hülye is?
félelmetesen ostoba p_csa vagy, megértem a srácot hogy nem is köszön neked :D emlékeztetsz egy csajra akivel régebb kavartam, az legalább jól nézett ki de hozzád hasonló idióta volt, én se bírok már ránézni se mert egy elmebeteg p_csa volt szóval a párhuzam nem volt dicséret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!