Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőként vagy Férfiként könnyebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként vagy Férfiként könnyebb, egyszerűbb az élet?

Figyelt kérdés

Nőként: +1

Férfiként: -5000.

az én szavazatom.

2015. márc. 1. 12:57
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
76%
Én azokról az undorító férfiakról beszélek, akik mosdatlan, ápolatlan, büdös alkoholisták. Megfürdeni nem tudnak, de belenyomnák a szakállukról folydogáló sörös képüket a nőbe...
2015. márc. 1. 13:35
 22/38 anonim ***** válasza:
55%

"20 vagyok, átlagos külsejű, mégsem volt még soha barátom. Ennyit a nagy "a nőknek semmit nem kell tenniük azért, hogy legyen valakijük" elméletetekről."

Ja gondolom Bradd Pitt szint alatt szóba sem állsz senkivel, mert mit akar tőled a kis féreg. Nekem 24 évesen lett először barátnőm, addig a nők emberszámba sem vettek, mert nem feleltem meg a tipikus, maszkulin férfiállat ideálnak, amire a nők nyáladzanak. Te meg sorra adod a kosarakat és sírsz, hogy nincs párod...

2015. márc. 1. 13:37
 23/38 anonim ***** válasza:
69%

Igen, most aztán kiismertél.

Képzeld, még nem volt alkalmam visszautasítani senkit...az undorító 50-es főnökömet leszámítva...

2015. márc. 1. 13:40
 24/38 anonim ***** válasza:
41%
#21: az a te szegénységi bizonyítványod, hogy az ilyen férfiakat veszed szemügyre, észre. Igaza van a #22-esnek, tudnék mesélni én is nem egy olyan példát, amikor sírt, mint a fürdős q-rva a lány, miközben jobbnál-jobb fej srácok környékezték meg, akik még csak nem is voltak rondák. Igényes, ápolt férfiakról beszélek, köztük magam is. :P Ja és igen, duma is volt bőven, semmi unalmasság. Csak, hát ugye a rózsaszín ködös álmoknak az Isten sem tudna eleget tenni a mai lányoknál. Az a durva, azt hittem sokáig, hogy van igazi kivétel, de előbb-utóbb mindegyiküknél kiütközik, hogy nagy gáz van. Ostobák, egytől-egyig.
2015. márc. 1. 13:42
 25/38 anonim ***** válasza:
47%
Nem én veszem szemügyre ezeket, hanem felfordul a gyomrom, mikor ilyenek nyomulnak rám. És mint írtam, csak ilyenek.
2015. márc. 1. 13:47
 26/38 anonim ***** válasza:
56%

"hanem felfordul a gyomrom, mikor ilyenek nyomulnak rám. És mint írtam, csak ilyenek."

Érdekes, egyik válaszodban egy csomó lúzer nyomul rád, a másikban meg csak a főnököd... Éljen a női logika.

2015. márc. 1. 13:50
 27/38 anonim ***** válasza:
63%
Mert a főnököm ki is kezdett velem, azok meg "csak" nyomulnak. Nem érzed a különbséget? Pedig van...
2015. márc. 1. 13:59
 28/38 anonim ***** válasza:

Az én álláspontom szerint a kérdés nem helyes, mert szerintem ez nem meghatározható, ugyanis erről mindenkinek szubjektív véleménye van. Persze, most kijelenthetjük, hogy a nőknek könnyebb, mert könnyebben elérik, amit akarnak. Valóban? Akkor nézzük meg azokat az országokat, ahol a nőknek semmi szava nincsen, nem tanulhatnak, nincs politikai joguk, elnyomásban élnek, vagy például megverik Őket csupán azért, mert autót vezetnek, a férjük meg simán megcsalhatja Őket következmények nélkül és az egész életük azzal telik, hogy a férjüket szolgálják ki, és nevelik a gyereket. Őszintén! Melyik nő szeretne így élni? Mert én biztosan nem.

Ezzel szemben vegyünk egy a civilizált világban élő egyetemet végzett nőt, akit ahogy már előttem is írták, lehet, hogy neméből és temperamentumából adódó kisugárzása miatt hamarabb felvesznek egy bizonyos munkahelyre, mint egy azonos végzettséggel rendelkező férfit. Itt nyilván a nőnek van előnye. De szerintem ez nem csak nem kérdése, hanem személyiség és anyagi, családi háttéré, stb...

2015. márc. 1. 14:01
 29/38 anonim ***** válasza:
36%

"Mert a főnököm ki is kezdett velem, azok meg "csak" nyomulnak."

Tehát akkor ki is jelenthetjük, hogy egy átlagos nőnek is hódolók hada legyezgeti a hiúságát. Egy átlagos férfi meg mit is kap a nőktől? Lenézést és megalázást.

2015. márc. 1. 14:08
 30/38 anonim ***** válasza:
67%
Nem érted a lényeget. Az, hogy az ötvenes, undorító faszik nyomulnak, az szerinted hol elismerés egy nőnek? Ezeknek aztán olyan mindegy, hogy néz ki valaki, csak fiatal legyen. El nem tudod kéozelni, milyen szar érzés, ahogy levetkőztetnek a szemükkel, undorító és mocskos, és olyan kiszolgáltatott. Sírtam már el munkahelyen magam ilyenért, mert nem bírtam elviselni, hogy tudtam, milyen mocskos gondolatai lehetnek, amiknek én vagyok a főszereplője. A férfiak ezt nem érthetik. De engem kiskoromban molesztáltak, tizen évesen majdnem megerőszakoltak, és undorodom, ha egy férfi ilyen pillantásokat vet rám.
2015. márc. 1. 14:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!