Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként vagy Férfiként könnyebb, egyszerűbb az élet?
Nőként: +1
Férfiként: -5000.
az én szavazatom.
"20 vagyok, átlagos külsejű, mégsem volt még soha barátom. Ennyit a nagy "a nőknek semmit nem kell tenniük azért, hogy legyen valakijük" elméletetekről."
Ja gondolom Bradd Pitt szint alatt szóba sem állsz senkivel, mert mit akar tőled a kis féreg. Nekem 24 évesen lett először barátnőm, addig a nők emberszámba sem vettek, mert nem feleltem meg a tipikus, maszkulin férfiállat ideálnak, amire a nők nyáladzanak. Te meg sorra adod a kosarakat és sírsz, hogy nincs párod...
Igen, most aztán kiismertél.
Képzeld, még nem volt alkalmam visszautasítani senkit...az undorító 50-es főnökömet leszámítva...
"hanem felfordul a gyomrom, mikor ilyenek nyomulnak rám. És mint írtam, csak ilyenek."
Érdekes, egyik válaszodban egy csomó lúzer nyomul rád, a másikban meg csak a főnököd... Éljen a női logika.
Az én álláspontom szerint a kérdés nem helyes, mert szerintem ez nem meghatározható, ugyanis erről mindenkinek szubjektív véleménye van. Persze, most kijelenthetjük, hogy a nőknek könnyebb, mert könnyebben elérik, amit akarnak. Valóban? Akkor nézzük meg azokat az országokat, ahol a nőknek semmi szava nincsen, nem tanulhatnak, nincs politikai joguk, elnyomásban élnek, vagy például megverik Őket csupán azért, mert autót vezetnek, a férjük meg simán megcsalhatja Őket következmények nélkül és az egész életük azzal telik, hogy a férjüket szolgálják ki, és nevelik a gyereket. Őszintén! Melyik nő szeretne így élni? Mert én biztosan nem.
Ezzel szemben vegyünk egy a civilizált világban élő egyetemet végzett nőt, akit ahogy már előttem is írták, lehet, hogy neméből és temperamentumából adódó kisugárzása miatt hamarabb felvesznek egy bizonyos munkahelyre, mint egy azonos végzettséggel rendelkező férfit. Itt nyilván a nőnek van előnye. De szerintem ez nem csak nem kérdése, hanem személyiség és anyagi, családi háttéré, stb...
"Mert a főnököm ki is kezdett velem, azok meg "csak" nyomulnak."
Tehát akkor ki is jelenthetjük, hogy egy átlagos nőnek is hódolók hada legyezgeti a hiúságát. Egy átlagos férfi meg mit is kap a nőktől? Lenézést és megalázást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!