Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyivel lenne az élet egyszerűbb, és szebb szerelem nélkül?
mert nemlenne az?!!
gondoljatok bele. Ha szerelmes vagy az addig ok, hogy rózsaszín ködben látsz mindent. de miután vége, pörgesd vissza, ohgy mennyi mindent megcsináltál akkor, és volt értelme??!! dehogy volt.
hajtjuk a szerelmet, a szexet, hajtjuk míg bele nem döglünk. ésha megvan, akkormeg abba feccöljük az összes erőnket, hogy megtartsuk. mert jó szeretni, és szeretve lenni.
de mennyivel egyszerűbb lenne az élet, ha ez nemlenne. ezt a sok erőt, energiát mind mind másba tudnád beletenni, legyen az akár munka, akár a saját életed (pl kondi, vagy bármiylen hobby ami boldoggá tesz)
jódolog boldog lenni egy kapcsoaltban mert nagyonjó, tudom. de miután egyszer boldog voltál, utána foylton azt az érzést hajtod, és vagymegtalálod vagynem.
de közben mindne erőd eltünik a keresésbe.
undortó világ van ,ahol k*rvának álla világ, a pasiknál emg az amenő, ha midnen nap máásal kefélsz.
sajnos ez már elég régóta ígyvan ,leeht nemmodnok hülyeséget, de már 20 ével ezelőtt is ígyvolt. csak akkor még talán nem ennyire súlyosan.
szóval nézzünk magunkba. hajtjuka szerelmet a szeretet, a boldogságot.
és közben aztmvalljuk "ugyan, nemkell nekem senki, jónekem egyedül, isten ments most egy kapcsoalt vagy bármi fujj"
hazudunk a krönyezetünknek, és önmagunknak is.
sokan mondják hogy nemkell aggódni, ha vége egy szerelmnek lesz más, jön újjabb jön jobb...jahh és ha nem??! akkor mivan? hacsak sodrotsz majd az árral, és ugyan lesz valakid, de érzed, ohgy ez nemaz, ez nemoylan, nincs meg a tűz...
bocs a hibákért, siettem, nemfigyeltem, sztme értelmezhető a szöveg.
21/F
nekem biztos könnyebb lenne.
egyébként az a saját döntéseden múlik hogy mindenáron hajszolod-e, futsz-e a szex, szerelem után.
én pl. csalódtam párszor, ezek után nem kívánom újraélni az érzést. ha valaki megtetszene (ami eddig nem fordult elő a döntésem óta, maradjon is így) akkor elkerülném at illetőt. ha nem lehet, gorombán viselkednék vele hogy megutáljon és végül ő kerüljön.
minden pasival csak haverkodok, ha megtudom hogy ők többet akarnak, azonnal megszakítom a kapcsolatot (az elmúlt évben 8-szor volt rá példa).
nekem aztán mondhatják hogy majd lesz más, ha nem akarom.
egyébként tökéletesen érzem magam egyedül. úszok, futok, kirándulok, festek, olvasok, filmeket nézek, meglátogatom a mamáimat.
szóval nem csak a szerelem van, aki kinyitja a szemét rendesen, meglát még milliónyi dolgot is amik élvezetet okoznak.
Az egy rossz kapcsolat ahol abba ölöd az erődet, hogy megtartsd a párod. Ez saját tapasztalat.
22/L
akkor rákontrázok: a legtöbb kapcsolat pont azért megy tönkre mert a felek nem tudnak örömöt okozni egymásnak. sokan csak azért vannak együtt hogy legyen valakijük aztán csodálkoznak hogy nyűg és nem jó.
a szerelem pedig többnyire 3 vagy annál kevesebb év alatt elhussan, aztán újra csak keresgélhetsz és keresgélhetsz új partner, új rózsaszín köd után. ez olyan mint valami drog, hogy mindig kell egy újabb adag csak sokan nem veszik észre.
szeretetet is lehet kölcsönösen adni, kapni
én nem hiszem el hogy a Földön élő összes pár a mérhetetlen nagy szerelem miatt van együtt. sokan azért mert kevés a pénz és csak párosban tudnak kijönni a hó végére, sokan mert megszokták egymást de elmúlt a köd és lusták/bénák/gyávák továbblépni. sokan státuszból (lenéznek ha szingli vagyok 39 évesen) sokan babavágyból (mindegy már kinek szülök csak jöjjön a gyerek, jövőre 40 leszek).
én megkérdőjelezném mennyi értelme van ilyen röpke "szépségnek" az életben. aztán ha vége, jön a marha nagy szenvedés, szinte mindig, és mindig 100x akkora mint a köd. ezért aztán érdemes...
a kölcsönös boldog, szuper kapcsolat ahol tényleg mindkét fél szerelmes olyan mint a lottó5ös.
feladnál azért 5millió szelvényt csak hogy mindenáron elérd? és ha megnyered mit érsz el vele? még talán az árát sem nyered vissza a belefeccölt energiának.
pontosan ez van a szerelemmel is. lutri. és nem ér annyit hogy egész életen át hajszolják.
igne mitn a drog...pontosan. és ugyérzem jelenleg elvonón is vagyok.
rmeegek, a könnyem folyik, és "nincs az a lány, aki mindig velem marad, és eltalál"
"tudom, ha valahol meghallod a nevem aztkérdezed kiaz"
írta itt valaki jó neki, egyedül...háthh nemtudom nekem N+M jó...de nincsmás.
igen énis mondtam nemet lányoknak, mert azért, mert nemjöttek be, és akkor nemtudok valkit ugysem szeretni. :/
szóval akkor cska énvagyok így...faxa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!