Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? A barátom húgába lettem szerelmes és ö nem nagyon áll velem szóba.
NAgyon szerelmes lettem egy lányba.Ö egy évvel fiatalabb nálam.Ha ott vagyunk náluk nem nagyon boldog.Ö sokat géppezik és Tv-zik és nem jönn ki velünk biciklizzni se sehova.De régebben szerelmes voltam belé én meg nem akartam vele nagyon járrni.De most minden megváltozott.13/fiú
Ne nézzétek a helyesírásom!És szerelmes vagyok belé ezért ne probáljatok lebeszélni!
Szerintem először mondd el a barátodnak, hogy nem-e zavarná a dolog. Aztán ha vele megbeszélted, akkor próbálj udvarolni a lánynak: beszélgess vele, hívd el valahova pl. megenni egy fagyit vagy mozizni...
Ha élőben kicsit félénk vagy, szerintem nem gáz ha facebookon vagy e-mailben ráírsz hogy beszélgessetek.
Lehet hogy azért nem megy ki veletek biciklizni meg ilyenek, mert a testvérével vagy és nem akar titeket zavarni. Ha szeretnéd hogy veletek menjen akkor hívd el.
Sok sikert! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!