Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis miért nem rajong értem egy lány sem vagy lesz belém szerelmes?
Félénk,gátlásos, önbizalomhiányos, csak fiú barátokkal,haverokkal rendelkező srác vagyok. Egy lány sem vehet körbe, csak ismeretlenek. De ha annyira helyes fiú lennék, akkor leszólítanának az utcán is akár nem? Ha buszon képesek voltak hátranézni és rámmosolyogni, bámulni, aztán susmorogni vaalami aranyos srác dolgot,akkor miért nem szólítottak le?!
Na jó, igazából lehet képzelődtem, mert ez hihetetlen, hogy én egy lánynak is bejöjjek és ez velem történnen meg, bár haver is mondta, hogy engem nézett, de akkor si fura. Ha igazán jó pasi lennk, akkor csak tapadnának rám tömegesen alányok nem?
Régen engem körberajongtak, de megtetszett egy lány közülük, flörtölgettem vele, átbaszta a fejem, és most már szinte 1 nőnek se kellek.
Pedig akkor voltak sokan, akikkel összejöhettem volna. De most úgy vagyok, ha csajozni próbálok, valamiért "kinevetnek" , "belémkötnek" szal inkább kerülöm a nőket most.
Lehet, tévedek, de mintha te volnál a férfi. Nem arra kellene várnod, hogy téged szólítsanak le a lányok az utcán, meg udvaroljanak neked, hanem neked kéne leszólítanod őket meg udvarolni meg minden.
A szöveged alapján tehát nőies vagy. Lehet, ezért nem jössz be a csajoknak.
Nyafogsz. Szerintem az életben is nyafka vagy. Na, ezért nem rajonganak érted.
21/L
Kedves kérdező!
Azt azért tudnod kell, hogy a lányok NEM FOGNAK ODAMENNI HOZZÁD, mert a lányok azt várják, hogy ŐKET szólítsák le!
Másrészt! A lányoknál nagyon fontos a kisugárzás. Nem a külső, hanem a kisugárzás. Ha van egy kis egészséges önbizalmad, akkor az jó. Mert ha nagyon negatívan állsz hozzá a dolgokhoz, össze vagy görnyedve és zavartnak tűnsz, azt a lányok 90% nem nagyon csípi.
Hidd el, a lányok fel tudnak figyelni egy fiúra akkor is, ha nem helyes... Ismerek egy srácot, akiért bomlanak a csajok, pedig egyáltalán nem helyes (szerintem). És miért? Mert van önbizalma, bátorsága, és humora.
Neked is meg kell mutatnod, hogy vagy olyan jó srác, mint bárki más, és megérdemled azt, hogy rád is felfigyeljenek! Húzd ki magad, ne cipőd orrát nézd, és menj oda a lányokhoz! Mosolyogj, és viselkedj úgy, mintha nem történne semmi különös, csak add önmagad!
Ez kell a lányoknak... És ha van egy kis humorod is, akkor máris bomlanak a csajok a közeledben! De ehhez kell önbizalom, és mosolyogj, mert az mindenkinek jól áll!!! :)
Remélem segítettem, és SOK SIKERT a továbbiakhoz!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!