Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis miért nem rajong értem egy lány sem vagy lesz belém szerelmes?
Figyelt kérdés
Totál hiányzik az érzés, hogy a lányok körberajongjanak, vagy rólam súgdolózzanak, hogy mennyire aranyos, helyes ez a srác. Nagyon ritkán hallottam még ilyet,abban sem vagyok bitzso, hogy nem gúnyolódás volt, csak valami aranyos srác és tuti rám céloztak, de ez akkro is csak egy ilyen dícséret és alig hallottam, emrt súgdolóztak. Míg más úszkál a szebbnél szebb lányok dícséretében, hogy de helyes vagy, de aranyos vagy, hú de jó pasi, hú de megdugatnám magam vele sötöbö.#lány #rajongóim
2012. júl. 9. 02:11
11/12 anonim válasza:
Ha kevés az önbizalmad akkor azt tudom tanácsolni hogy kezdj el gyúrni,és ha kitartóan csinálod meglátszik majd az eredménye,majd dicséreteket kapsz a közelebbi lány ismerőseidtől,az oszt. társaidtól hogy hú milyen csinos lettél vagy hasonló dolgok,ez kicsit majd növelni fogja az önbizalmad meg persze az egódat is.Akkor ha mindez még nem adna neked elég önbizalmat hogy hogyan viselkedj akkor ha egy lány társaságában vagy,akkor kezdj el haverkodni a lány oszt. társaiddal és akkor már úgymond idegen lányokkal is könnyeben fog menni a beszélgetést,stb.Mind ezt személyes tapasztalatból mondom,szerintem egy próbát neked is megérne...
12/12 anonim válasza:
Biztos csúnya vagy. Ha nem vagy helyes, nem vagy aranyos, akkor nem fogják rólad ezt mondani, csak a csúnya lányok. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!