Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőként vagy Férfiként könnyebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként vagy Férfiként könnyebb, egyszerűbb az élet?

Figyelt kérdés

Nőként: +1

Férfiként: -5000.

az én szavazatom.

2015. márc. 1. 12:57
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
75%

Azért a menstruáció közel sem annyira vészes dolog, hogy ettől rögtön nehéznek érezze az ember az egész életét, ezt a hormonos szöveget nem tudom honnan szedted, általában ha sírok annak oka van, nem állok neki bőgni csak úgy minden előzmény nélkül. :D A terhesség meg opcionális és mindössze 9 hónap (1-2 vagy akárhány alkalommal) tehát az sem az egész életét teszi nehezebbé annak aki gyereket akar szülni.

Amúgy meg szerintem egyénfüggő, kinek nehezebb az élete, nem nemfüggő.

2015. márc. 1. 13:12
 12/38 anonim ***** válasza:
42%
Egyértelműen a nőknek könnyebb, itt már leírták páran, hogy miért. A 7-es hülyeségeivel meg ne foglalkozzatok, agymosott szegény :(
2015. márc. 1. 13:13
 13/38 anonim ***** válasza:
47%

Nőknek ezerszer könnyebb minden...

Pért találni milliószor egyszerűbb,nekik nem kell azért kb. küzdeniük sem.Míg ha srácként akarsz kapcsolatot,akkor amíg nem vagy tökéletes testre,külsőre,addig szóba sem állnak veled a nők...

A nőket előreengedik mindenhol,vagy nézd meg a neten is van ilyen videó,ahol ha az utcán egy férfi bántja a nőt,akkor egyből mindenki odamegy és segíteni akar a nőnek.Ha viszont az utcán egy férfit bánt egy nő,azon meg röhögtek körülötte mindenki,és senki nem segített a férfinak.

Egy nő munkahelyen is hivatkozhat bármire,hogy milyen baja van,és kiengedik pihenni,míg ha ezt én férfiként csinálnám,lehurrognának és elküldenének melegebb éghajlatra.

Ha egy nő leejt valamit a buszon,akkor egyből mindenki segíteni akar neki,ha egy férfi teszi ezt,az senkit nem érdekel.

Sorolhatnám még tonnaszámra,csak nem férne ki ide... :)

2015. márc. 1. 13:13
 14/38 anonim ***** válasza:
47%
Még sosem voltam nő! Egyébként is az anyagi helyzet milyensége még mindig meghatározóbb, mint a nemi identitás.
2015. márc. 1. 13:15
 15/38 anonim ***** válasza:
71%

Gondoltam, hogy lefog pontozni a sok zseni itt, akik férfiként jobban tudják milyen nőnek lenni, mint én magam...:D

A férfiaknek ezekről csak elképzeléseik lehetnek (egyébként elég meredekek), de én nőként jobban tudom, hogy milyen az életem.

Azt hiszitek, a világ gyönyörű és okos nőkből áll? Könyörgöm, 1000-ből 1 ilyen van. Az átlagos nőknek meg el kell viselniük az undorító pasik nyomulását, mert azok aztán nem értik a nem-et. Igazi álom, mikor ilyenek másznak az emberre, téged meg a hányinger kerülget.

Túl sok filmet néztek...

7-es voltam.

2015. márc. 1. 13:18
 16/38 anonim ***** válasza:
47%
*férfiaknak
2015. márc. 1. 13:21
 17/38 anonim ***** válasza:
44%

Fiatal nőként ezerszer könnyebb lehet az élet. Semmiért nem kell megdolgozniuk, a párkapcsolatokért csak annyit kell tenniük, hogy mondanak egy igent. A magyar oktatási rendszer abszolút a női agyra van kitalálva az eszméletlen sok felesleges marhaság bemagoltatásával a túl sok humán órával, és a rengeteg női tanárral. Az egyetemi képzéseknél igaz enyhébben, de ugyanez figyelhető meg. A munka világában, egy nő alapból nem is akar fizikai munkát végezni az a férfira marad, a nők 90 százaléka stresszmentes irodai munkát akar, minimális erőfeszítéssel, ráadásul tenni már lusták érte, mindent a testükkel akarnak elérni, és kibújnak a munka alól aztán sírnak, ha kevesebb a fizetés a rosszabb minőségű munkáért.

Persze harminc felett, amint csökken a női szépség, elkezdenek hervadni, kissé fordul a kocka, de egy ember életének a fiatalság a legmeghatározóbb időszaka...

2015. márc. 1. 13:22
 18/38 anonim ***** válasza:
79%

"Az átlagos nőknek meg el kell viselniük az undorító pasik nyomulását, mert azok aztán nem értik a nem-et. Igazi álom, mikor ilyenek másznak az emberre, téged meg a hányinger kerülget."

Meglepő módon az ilyen férfiaknak, is van lelkük, és ők is egyetlen dolgot akarnak az életben boldogok lenni. Persze tudom, egy tipikus elkényeztetett magyar hercegkisasszonynak, aki nem jóképű adonisz, az nem férfi, nem ember, csak egy patkány, aki nem méltó az életre, csak azért, mert nem szépnek született és dögöljön meg a csatornában, ahova való...

2015. márc. 1. 13:26
 19/38 anonim ***** válasza:
50%
A 7-es és a 15-ös válaszoló egy régi GYIK celeb itt.
2015. márc. 1. 13:28
 20/38 anonim ***** válasza:
64%

7-es és 15-ös vagyok.

Akkor az miért van, hogy én 20 évesen iskola mellett gyárban dolgozom éjszakai műszakban, és 10-ből 4 alkalommal közlik, hogy ne menjek, mert fiúk kellenek? Keményebben dolgozom, mint bármelyik férfi társam, de számít ez nekik? Nem, mert nő vagyok. Persze a főnök azért rámhajtott...

20 vagyok, átlagos külsejű, mégsem volt még soha barátom. Ennyit a nagy "a nőknek semmit nem kell tenniük azért, hogy legyen valakijük" elméletetekről. Lehet lepontozni, a férfiak úgy sem fogják ezt soha sem megérteni, sem elfogadni.

2015. márc. 1. 13:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!