Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira szeretném ha az enyém lenne. Miért nem egyszerűbb az élet?
Ő miért csak barátként tekint rám? Ennyire ronda lennék? Esélyt sem ad nekem, pedig amúgy nagyon jól elvagyunk együtt, de csak mint barátok. Miért kellett beleszeretnem...? :( Ti mit tennétek? Barátai lennétek egy olyannak, akit teljes szívetekből tudnátok szeretni?
19L

Azt nem tudhatjuk ,hogy azért, mert ronda vagy...
De azt tudom, hogy az ember nem szerethet bele mindenkibe.
Amúgy átérzem a gondod, mert nekem is volt egy ilyen barátom, csak azóta összejöttünk. De sokáig azt hittem nincs esélyem sem.
22/L

"Barátai lennétek egy olyannak, akit teljes szívetekből tudnátok szeretni?"
Válasz: nem
24/F

A lány barátom nagyon tetszett nekem,szerettem volna továbbmenni,de ő éreztette hogy csak barátkozni akar,sikeresen mert ezután visszafogtam magam.Tovább barátkoztunk és nagyon jóban voltunk.
24F

esetleg valami kép?:)
de egyébként lehetséges, hogy csak nem akarja tönkretenni a barátságotokat és ha ez így van akkor bizony neked kell lépned:)

Nekem is ismerős a dolog. Van egy barátom, akivel már úgy kb. egy éve nagyon jóban vagyunk. Kiderült még tavaly nyáron, hogy tetszettem neki (egy barátja mondta el) és tulajdonképpen nekem is tetszett meg nagyon jól elvoltunk. Mindig arra vártam, hogy lépjen már vmit de cseszhettem mert nem lépett semmit..gondolom félt attól, hogy visszautasítom és, hogy utána már nem lehetnénk olyan jóban. Vártam és vártam, közben pedig visszautasítottam pár fiút azzal, hogy már más tetszik. Márciusban lett barátom és akkor egy ideig vhogy megszakadt köztünk a kapcsolat, pedig osztálytársak vagyunk ..de szerencsére megint nagyon jóban vagyunk, sőt elhívott a nyaralójukba is a nyárra.
Van egy másik barátom is akivel hasonló a helyzetünk, de azt inkább nem írom le mert még rossz rágondolnom is.
Figyelj szerintem próbálj meg nem ezen görcsölni (a miérteken), tudom nehéz dolog ez de meg kell próbálnod.
Egyébként szerintem én nem tudnék csak a barátja lenni egy olyan srácnak, akit teljes szívemből tudnék szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!