Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem éreztétek-e már úgy, hogy ezen az oldalon a megértő, segítő választ szándékozni nyújtó kérdezők szinte olyanok, mint tű a szénakazalban?
Figyelt kérdés
Olyan lelombozó ez az egész. Az ember feljön ide, kiírja magából a problémáját, mert máshol ezt nem tudja megtenni, mert nyilván ha volna egy kompetens személy az életében akitől tanácsot lehetne kérni, akkor nem ide jönne fel, és sorjában jönnek a rosszindulatú válaszok, a válaszolók mintha egymással versengenének, hogy ki tud jobban trollkodni, vagy egymásnak esnek, és szinte alig érkezik értékelhető válasz.2015. febr. 26. 22:40
11/14 anonim válasza:
Azért mert a kérdezők nagy része életképtelen. De örülök neki, hogy az élet helyre teszi őket. Mert az a legkönnyebb, hogy feljönni ide és írogatni és másoktól várni a megoldást, minthogy saját magába nézne. Egyáltalán nem sajnálom őket, jól működik a rendszer, jól bedarálja a kérdezőket, és így születnek az olyan kérdések mint a tieddé is, amitől mindig megmosolygok és összeteszem a kezemet, hogy na ez az.
12/14 anonim válasza:
En pl. imadom, ha hülye kerdest latok, mert igy nem kell innom se, h okosabbnak erezzem magam.
egyebkent priviben en pl mindig segitokesz vagyok, egyszer egy hulyet is le akartam beszelni a rosszfiukrol, de o azt mondta, h meg fogja valtoztatni oket, es en mekkora hulye vagyok, amiben vegul is igaza volt, mert segiteni akartam.
13/14 anonim válasza:
Ez igaz, de miért is van ez?
1, Rengeteg "élettapasztalt" tini van itt.
2, Rengeteg elvált, sikertelen életű egyén van itt.
3, Rengeteg gonosz emberke van itt, akinek az életszemlélete az, hogyha az én tehenem döglik, dögöljön a másiké is.
4, Rengeteg a kárörvendő (de ez országos jelenség magyaréknál)..
Ilyen felhozatal mellett ne várj segítséget, megértést!
14/14 anonim válasza:
rám csak a 2 félig, meg a 4-es igaz, de általában segítek, ha tudok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!