Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem éreztétek-e már úgy, hogy ezen az oldalon a megértő, segítő választ szándékozni nyújtó kérdezők szinte olyanok, mint tű a szénakazalban?
Elnézést, rosszul fogalmaztam meg a kérdést.
*Ti nem éreztétek-e már úgy, hogy ezen az oldalon a megértő, segítő választ szándékozni nyújtó VÁLASZOLÓK szinte olyanok, mint tű a szénakazalban?
Dehogynem de sok az ökör mindenhol.
A szex szerelem kategória még nem is a hülyeség, és a butaság Mekkája, van ettől rosszabb is. (Vallás,Ezotéria)
Igaz, tényleg.
Talán a Top 3.
1. Vallás
2. Politika (ami kimaradt)
3. Ezotéria vagy Szex-szerelem
Ha olyan kérdést látok, ahol kérnek, hogy privátban hadd kérjenek tanácsot, szoktam írni, hogy írhatja a kérdését. Ha értelmes kérdést látok, értelmeset válaszolok.
Ha "lehetek-e terhes", "20 éves lány vagyok, 20 fiúval feküdtem le, ez sok vagy kevés", "hogyan szexeljek a barátnőmmel" típusú és hasonló kérdést látok, arra nem szoktam én sem értelmesen válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!