Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti nem éreztétek-e már úgy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem éreztétek-e már úgy, hogy ezen az oldalon a megértő, segítő választ szándékozni nyújtó kérdezők szinte olyanok, mint tű a szénakazalban?

Figyelt kérdés
Olyan lelombozó ez az egész. Az ember feljön ide, kiírja magából a problémáját, mert máshol ezt nem tudja megtenni, mert nyilván ha volna egy kompetens személy az életében akitől tanácsot lehetne kérni, akkor nem ide jönne fel, és sorjában jönnek a rosszindulatú válaszok, a válaszolók mintha egymással versengenének, hogy ki tud jobban trollkodni, vagy egymásnak esnek, és szinte alig érkezik értékelhető válasz.
2015. febr. 26. 22:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
16%
A válaszaim mindig a színvonalát képviselik a kérdésnek.
2015. febr. 26. 22:41
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem zöld. Vagy lila.
 3/14 A kérdező kommentje:

Elnézést, rosszul fogalmaztam meg a kérdést.

*Ti nem éreztétek-e már úgy, hogy ezen az oldalon a megértő, segítő választ szándékozni nyújtó VÁLASZOLÓK szinte olyanok, mint tű a szénakazalban?

4/14 anonim ***** válasza:
100%

Dehogynem de sok az ökör mindenhol.

A szex szerelem kategória még nem is a hülyeség, és a butaság Mekkája, van ettől rosszabb is. (Vallás,Ezotéria)

5/14 anonim válasza:
100%
Egyetértek...
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
#4: A Politika kategóriát kihagytad.
2015. febr. 26. 22:43
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Igaz, tényleg.

Talán a Top 3.

1. Vallás

2. Politika (ami kimaradt)

3. Ezotéria vagy Szex-szerelem

2015. febr. 26. 22:46
 8/14 Unpredictable ***** válasza:
100%
Hú gyerekek kössz a tippeket, átnézek azokhoz, ez már kezd uncsi lenni
2015. febr. 26. 22:46
 9/14 anonim ***** válasza:
Ki kell szűrni a használható válaszokat, nem a trollkodásokon kell agyalni.
2015. febr. 26. 22:52
 10/14 anonim ***** válasza:

Ha olyan kérdést látok, ahol kérnek, hogy privátban hadd kérjenek tanácsot, szoktam írni, hogy írhatja a kérdését. Ha értelmes kérdést látok, értelmeset válaszolok.

Ha "lehetek-e terhes", "20 éves lány vagyok, 20 fiúval feküdtem le, ez sok vagy kevés", "hogyan szexeljek a barátnőmmel" típusú és hasonló kérdést látok, arra nem szoktam én sem értelmesen válaszolni.

2015. febr. 26. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!