Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kéne tennem? Elhatároztam, hogy csak a sulira fogok koncentrálni és nem fiúzok, erre meg megismerek egy srácot és csak rá gondolok. Normális válaszadóktól várok megértő tanácsokat.
17 éves vagyok. Eddig egy másfél éves és egy kb 2 hetes(ez nem volt jó választás) kapcsolatom volt. Elhatároztam mikor a második véget ért,hogy nem fognak érdekelni a fiúk,úgyis csak a baj van velük és csak a sulira fogok koncentrálni. Hogy az lesz előttem,hogy sikerüljön az érettségi,tanuljak sokat mert úgyis ez a fontos a jövőre nézve.
Ez az elképzelésem szépen is ment idáig.Egy szórakozóhelyen megismertem egy nagyon szimpatikus fiút,rengeteget táncoltam vele,nagyon jól tud ez is megfogott benne.
Szeretne még találkozni velem.
És annyira tanácstalan vagyok,hogy most ha lenne vele valami akkor biztosan boldog lennék de lehet nem tudnék annyira a sulira koncentrálni. Ha meg nem akarnék semmit,akkor lehet megbánnám amiért nem használtam ki ezeket az éveimet és lehet elszalasztottam egy jó kapcsolatot.
Ti mit gondoltok?
Még ha orvosira készülsz is akkor se annyira kemény a középsuli, hogy ne maradjon időd másra, baromság csak a sulival foglalkozni.
Ami meg nem kell az érettségihez tantárgy azt meg sz*rd le :)
Ha, annyira csak a sulira akarsz koncentrálni, akkor miért jársz szórakozóhelyekre? Tudom, hogy nem lehet egész nap tanulni, de másképpen is lehet szórakozni... Na mindegy.
Ha a fiú olyan, biztos megérti, hogy tanulnod is kell, és akkor egyszerre lehet vele valami, és tanulhatsz is.
Köszi a válaszokat.
Igazatok van szerintem...bár onnan gondoltam,hogy a suli rovására menne,mert az előző hosszú kapcsolatom alatt többször kaptam rossz jegyeket,nem figyeltem eléggé.
És azért mentem el szórakozóhelyre, mert "szerencsére"olyan helyen lakom,ahonnan a nagyváros,ahol még lehetne is valami normálisat csinálni 50 km-re van.így nagyon ritkán jutok el oda,hogy pl táncra is járhatnék...Ezért ha van a közelben egy kisebb buli is szombat este elmegyek,már csak azért,hogy táncoljak mert amúgy imádok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!