Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Hogy működtök? (Segítő kérdésekkel)
Nem tudtam eldönteni, hogy hol öntsem ki a lelkem, és mivel a barátaim csapnivalóak, ezért itt írok.
A helyzetem röviden (ha nagyon sietsz valahova, nyugodtan ugord át, és válaszolj csak a kérdésekre)
Instabil vagyok, talán ez az amit művészléleknek hívnak. Meg akarom váltani a világot, alkotni és tudni. Ez önmagában meglehetősen előnyös személyiség lenne. De ehhez hozzátársul a szuicid hajlam is, vagyis minimum heti egyszer magzatpózban fetrengek a földön, és próbálom visszafogni magam, hogy ne menjek el egy borotvapengéért.
A "normális" énemmel viszonylag könnyen meg tudnom nyerni az ellenkező nem képviselőit, hiszen buta nem vagyok, az arcom talán átlagos, a melleim pedig nagyok.
Szóval a kérdések:
1.Mit éreznétek akkor, ha az újdonsült barátnőtökről, aki egyébként édes és magával ragadó, kiderülne, hogy sokszor kezelhetetlen, sír, vagdossa magát? Hogy kezelnétek a helyzetet?
2.Tegyük fel, hogy szerelmes vagy egy lányba. Milyen gondolataid vannak, ha vele vagy? (pl. milyen szép a haja, milyen jó az illata, vagy hogy milyen jó a segge... igazából bármi érdekel itt, ami a szex és a szerelem viszonyáról szól)
1.volt hisztis bnőm.
amikor már tényleg kezdett gáz lenni a hiszti akkor utimátumot kapott.
heti 3x1 óra boxaerobic edzés vagy szakítok.
elment szépen edzeni,levezette az energiáit,idővel lett egy célja is a sport által és rendbe jött agyilag.
mert az ilyesmi a céltalanság a tengés lengés az unalom miatt van.
2.igen ebben a sorrendben.
ui.
ha vagdosná magát akkor szakítanék nagyjából azonnal.
lelki beteggel,önpusztítóval,kártékonnyal nem lennék együtt.
Nyálas, de a meg nem értettség.
Tök mindegy, hogy én mennyire figyelek oda az emberekre körülöttem, mennyire értem meg őket és szórakozok jól velük, mindig ott van egy hatalmas szakadék köztük és köztem. De igazából a szakadék maga lehet hogy a penge iránti vonzalmam miatt van. Fene se tudja. A leghasználhatóbb válasz talán az, hogy van és kész.
A meg nem értettséggel nem vagy egyedül, csak rá kell jönnöd, hogy fordíthatnád ezt az érzést az előnyödre, vagy hogy vezethetnéd le. Mivel írtad, hogy alkotni akarsz szerintem foglalkozz azzal, amit csinálsz, legyen az írás, festés, zenélés, szobrászat, akármi.
A kérdéseidre pedig csak szubjektív válaszokat kaphatsz, tulajdonképpen szinte akármit.
Írok is és festek is, az tényleg segít.
A kérdés itt az, hogy általában nem reagálnak jól a pasik már arra sem, ha egy töredéket látnak abból, hogy mi lakozik bennem. Amennyiben itt mindenki azt írja, hogy őrült bige, zárt osztályra vele, tudni fogom, hogy csak olyat engedek be, aki többszörösen bizonyít, hogy arra érdemes. Igazából az építendő fal vastagsága a kérdés.
a zárt osztály azért nem jó a te félédnek,mert ott még nagyobb lenne a passzivitás,mint amiben jelenleg vagy.
neked kihívás kellene,fizikai cselekvés,fizikai kifáradás.
szóval te is elmehetnél edzeni.
csak neked rendes boksz kellene nem boxaerobic
1.mert a tested úgy sem félted.
2.ott lenne valós kihívás,rendes bunyó idővel más lányokkal,fiatal fiúkkal.
így megtanulnád értékelni magad az elért és a felépített eredményeidet,edzettségedet és tudásodat.
valós hasznát éreznéd annak,hogy edzel,lenne visszaigazolás.
és persze megtanulnál egy nagyon fontos dolgot is,megtanulnál nyerni és veszíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!