Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, férfiak! Hogy működtök?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Hogy működtök? (Segítő kérdésekkel)

Figyelt kérdés

Nem tudtam eldönteni, hogy hol öntsem ki a lelkem, és mivel a barátaim csapnivalóak, ezért itt írok.

A helyzetem röviden (ha nagyon sietsz valahova, nyugodtan ugord át, és válaszolj csak a kérdésekre)

Instabil vagyok, talán ez az amit művészléleknek hívnak. Meg akarom váltani a világot, alkotni és tudni. Ez önmagában meglehetősen előnyös személyiség lenne. De ehhez hozzátársul a szuicid hajlam is, vagyis minimum heti egyszer magzatpózban fetrengek a földön, és próbálom visszafogni magam, hogy ne menjek el egy borotvapengéért.

A "normális" énemmel viszonylag könnyen meg tudnom nyerni az ellenkező nem képviselőit, hiszen buta nem vagyok, az arcom talán átlagos, a melleim pedig nagyok.

Szóval a kérdések:

1.Mit éreznétek akkor, ha az újdonsült barátnőtökről, aki egyébként édes és magával ragadó, kiderülne, hogy sokszor kezelhetetlen, sír, vagdossa magát? Hogy kezelnétek a helyzetet?

2.Tegyük fel, hogy szerelmes vagy egy lányba. Milyen gondolataid vannak, ha vele vagy? (pl. milyen szép a haja, milyen jó az illata, vagy hogy milyen jó a segge... igazából bármi érdekel itt, ami a szex és a szerelem viszonyáról szól)

2014. szept. 27. 00:42
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Régebben thai boxoltam, meg rögbiztem is, de rájöttem, hogy nem szeretem, ha megmondják, mit csináljak :) (munkahelyen, egyetemen elfogadom, de a szabadidőmben nem)
2014. szept. 27. 01:20
 12/18 anonim ***** válasza:

"édes és magával ragadó"

melyik barátnődről van szó? bemutatsz neki?

2014. szept. 27. 01:24
 13/18 A kérdező kommentje:
ugyan... mi érdekemben lenne? :)
2014. szept. 27. 01:29
 14/18 anonim ***** válasza:
Vagdosni akarod magad?? Mégis mit vàrsz? Tapsvihart vagy újjongást? Keztesd magad! És ilyerkor meg mit számít hogy mekkora a melled!?
2014. szept. 27. 04:46
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem szeretem a nagy mellű nőket. Most ragadj pengét! Vágd fel vele az ereidet, de hosszirányban, mert úgy nem tudják összevarrni. Én amikor öngyi akarok lenni, mindig vonat elé akarok ugrani, mert az biztos és fájdalommentes eredménnyel kecsgtet. De csak valamilyen nagy forgalmú vonalon egy zsúfolásig telt szerelvénny esetén tenném meg, hogy halálomban is kib.sszak a sok köcsöggel. :D
2014. szept. 27. 06:33
 16/18 anonim ***** válasza:
Üdv! 1-es válasz: valahogy segítenék. 2-es: most nem jut eszembe semmi :/ Viszont hobbinak ajánlanám a motorozást ott nem dumál senki ki is fáraszt és megnyugtat. Sosem látni ,hogy motor parkol az ideggyógyász parkolójában.
2014. szept. 27. 07:07
 17/18 anonim ***** válasza:

Természetesen butaság és érzéketlenség itt zárt osztállyal, meg gumiszobával előhozakodni, de azt neked is be kell látnod és fel kell ismerned, hogy az érvagdosás egyáltalán nem tartozik a normális életvitel elemei közé, ez már olyasmi, amivel kezdeni kell valamit. És nem azért (elsősorban), mert mások mit szólnának hozzá, hogy ezt csinálod, hanem mert neked lenne jobb, ha egyensúlyba jönnél.

Szóval gyökeres élet- és szemléletmód váltásra lenne szükséged (amihez például a sport tényleg nagyon jó ötlet, hasznos tud lenni), a hobbijaid kapcsán keresni hozzád közel álló társaságokat, megismerni embereket, lefoglalni magad, fiúkkal is ismerkedni, szerelmesnek lenni és felhagyni közben a vagdosással és a negatív gondolatokkal. Bármi olyasmibe jó belevágni, amit szeretsz, ami sikerélményt ad, ami növeli az önbecsülésed.

Ha egyedül nem megy, érdemes szakember segítségét kérned, egy jó pszichológussal biztosan el tudnál beszélgetni és egy átfogó pszichoterápia hasznos tud lenni.

Ha az új barátnőmről derülne ez ki, neki is ezt mondanám, megpróbálnám rávenni, hogy együtt foglaljuk el magunkat és remélném, hogy elmúlnának ezek a dolgai, vagy pedig pszichológust javasolnék. Nem szégyen segítséget kérni, ha egyedül nem tudunk megoldani egy problémát és vannak szakemberek, akik ezzel foglalkoznak.

A te érdeked, hogy változtass, ez legyen a fő gondolatod!

2014. szept. 27. 09:13
 18/18 anonim ***** válasza:
# 14 azért írta, hogy nagy melle van, hogy olyan válaszok is érkezzenek, mint a 17-es, egyébként mindenki leszarta volna
2014. szept. 27. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!