Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire csak a külső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire csak a külső számítana? Akinek nincs jó teste már kösse fel magát, úgysem kell senkinek és soha nem fogják észrevenni?

2010. febr. 13. 12:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Most röhögni fogtok, de én a hipermarketekben pont azt látom mindig, hogy ku*rva ronda, ápolatlan, hájas nők vannak átlagos, vagy jóképű pasikkal.

Nézzetek csak körül, sok ilyen van.

És egyáltalán nem topmodellek, de nagyrészük még átlagosnak sem mondható.

2010. febr. 13. 14:36
 12/18 Beviz Elek ***** válasza:

13:14

Nem tudnám én azért ennyire megmondani, hogy kinek fontosabb, hogy a párja szép legyen. Én bevallom, nálam nagyon számít a külső. De nézd meg a mai lányokat (14-20).

Mi számít nekik? Az, hogy a srác kövesse a divatot, vasalja a haját(vagy zselézze), márkás cuccokban sétáljon, jóképű legyen. És azért tegyük hozzá, hogy ugyanúgy mint a lányoknál, a fiúknál is számít a pénz az öltözködésben. A lányoknál ez számít.

Ja, meg hogy nagyképű, bunkó legyen. (Aztán sírtok, hogy hová tüntek a rendes fiúk)

Mind2 nem elég elb.szott az utóbbi időben, de nem kell mindent a fiúkra kell :)

19/f

2010. febr. 13. 15:23
 13/18 Beviz Elek ***** válasza:
*kenni (bocsi) XD
2010. febr. 13. 15:23
 14/18 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem meg ha az összes plázákban mászkáló, bulikban vihorászó úgymond csinibabákról lemosnák a vakolatot, akkor sok pasinak tátva maradna a szája és nem a csodálattól. Pasiknak jó tanács, hogy érdemesebb az átlagos lányokkal kezdeni, mert ha a plázacicusokat kicsomagoljátok ugyanoda lyukadtok ki, nem beszélve róla, hogy nem kell rájuk költeni a fél fizetésetek.
2010. febr. 13. 17:18
 15/18 anonim ***** válasza:

Ez elég relatív. Mert én úgy vezsem észre, hogy az átlagos, vagy esteleg csúnyább lányoknak sokkal jobb pasik szoktak jutni. Ezek a "szupernők" mindig ilyen kis p.csfejű diszkómajmokkal rohangálnak, ami visszataszító. Dehát ha neked ezek a jó pasik, akkor nincs mit tenni...

És igen, ahogy az egyik válazsoló már leírta, ha nem vagy elégedett a külsőddel, változtasd meg. Egyáltalán nem lehetetlen dolog. De ha nem lennél ilyen, hogy sajnáltatod magadat, akkor semmi gond nem lenne. Közhely, de nagy igazság, hogy az öbizalom teszi a nőket a legvonzóbbá egy férfi számára.

2010. febr. 13. 18:38
 16/18 anonim ***** válasza:
A 09:59-es válaszoló amúgy kicseszettül primitív, ha ilyen emberek véleménye érdekel, akkor meg is érdemled.
2010. febr. 13. 18:41
 17/18 Beviz Elek ***** válasza:

"Hidd el kérdező, hogy ide nagyon a "legalja pasik" írogattak. Akiknek a külsőségek fontosak."

Mint már megírtam, nekem is nagyon fontos. De én nem fikázom azt aki bevallja.

Első mondatod: görény akinek az számít.

Továbbiak: Végülis nagyon válogatós vagy, sok kritériumnak kell megfelelni. Sőt, a nők válogatósabbak mint a férfiak.

Akkor most mit is gondolsz? Görények vagyunk vagy nem? Pontozz csak le a fáj az igazság :)

19/f

2010. febr. 14. 09:09
 18/18 A kérdező kommentje:
Van rajtam egy kis felesleg de az kb 5kg, nem ez a legnagyobb baj, azon csak műtéttel lehet segíteni.
2010. márc. 20. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!