Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire csak a külső számítana? Akinek nincs jó teste már kösse fel magát, úgysem kell senkinek és soha nem fogják észrevenni?
Most röhögni fogtok, de én a hipermarketekben pont azt látom mindig, hogy ku*rva ronda, ápolatlan, hájas nők vannak átlagos, vagy jóképű pasikkal.
Nézzetek csak körül, sok ilyen van.
És egyáltalán nem topmodellek, de nagyrészük még átlagosnak sem mondható.
13:14
Nem tudnám én azért ennyire megmondani, hogy kinek fontosabb, hogy a párja szép legyen. Én bevallom, nálam nagyon számít a külső. De nézd meg a mai lányokat (14-20).
Mi számít nekik? Az, hogy a srác kövesse a divatot, vasalja a haját(vagy zselézze), márkás cuccokban sétáljon, jóképű legyen. És azért tegyük hozzá, hogy ugyanúgy mint a lányoknál, a fiúknál is számít a pénz az öltözködésben. A lányoknál ez számít.
Ja, meg hogy nagyképű, bunkó legyen. (Aztán sírtok, hogy hová tüntek a rendes fiúk)
Mind2 nem elég elb.szott az utóbbi időben, de nem kell mindent a fiúkra kell :)
19/f
Ez elég relatív. Mert én úgy vezsem észre, hogy az átlagos, vagy esteleg csúnyább lányoknak sokkal jobb pasik szoktak jutni. Ezek a "szupernők" mindig ilyen kis p.csfejű diszkómajmokkal rohangálnak, ami visszataszító. Dehát ha neked ezek a jó pasik, akkor nincs mit tenni...
És igen, ahogy az egyik válazsoló már leírta, ha nem vagy elégedett a külsőddel, változtasd meg. Egyáltalán nem lehetetlen dolog. De ha nem lennél ilyen, hogy sajnáltatod magadat, akkor semmi gond nem lenne. Közhely, de nagy igazság, hogy az öbizalom teszi a nőket a legvonzóbbá egy férfi számára.
"Hidd el kérdező, hogy ide nagyon a "legalja pasik" írogattak. Akiknek a külsőségek fontosak."
Mint már megírtam, nekem is nagyon fontos. De én nem fikázom azt aki bevallja.
Első mondatod: görény akinek az számít.
Továbbiak: Végülis nagyon válogatós vagy, sok kritériumnak kell megfelelni. Sőt, a nők válogatósabbak mint a férfiak.
Akkor most mit is gondolsz? Görények vagyunk vagy nem? Pontozz csak le a fáj az igazság :)
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!