Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk / lányok kinek milyen volt a gimi vagy a középiskola?
Mozgalmas egy négy év volt, az biztos. Hatalmas, mélyre bevésődő élmények sorozata volt az egész.
Ami engem illet, voltam fent és lent is. Kaptam szerelmi vallomást, meg volt viszonzatlan szerelem is, össze-vissza pasiztam, volt, hogy külföldi is horogra akadt. Jó hosszú éjszakák, részegségek, hatalmas wtf-pillanatok részese lehettem. Éreztem magam nagyon ramaty módon, meg voltam olyan boldog is, hogy nem tudtam éjjel aludni a gondolattól, hogy élek.
Én nagyon szerettem a gimnáziumot. Voltak nehézségek, meg nagyon szar időszakok, de összességében a gimi faragott olyanná, amilyen emberként az egyetemre kerültem (aztán ugye az egyetem továbbfaragott, de az a kis alap "szikra" megmaradt bennem).
Régi kérdés de gondoltam írok ne csak ez a sok negatív tapasztalat legyen itt.
Én imádtam, életem eddigi legszebb évei voltak, az egyetemet utáltam, most így a végén már nagyon visszasírom a boldog gimis éveket. Rengeteg barátom volt, a suli klassz, a tanárok többségében jófejek voltak.
Tényleg nagyon jó volt, sok szép emlékem van róla és nagyon hiányzik :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!