Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor szépülnek meg a lányok? (többi lent)
Ugye az oviban még mindenki kb. ugyanúgy néz ki, az általános iskolában nincsenek igazán csúnya lányok, csak mondjuk a kövérebbek. Középiskolában azért már élesen elválik a kettő, és mondjuk durván átlagolva 10 lányból legyen 6 nem szép. Felsőoktatásban valamivel javul az arány, de a kövérebbek itt is azok maradnak, meg van, akikről a pattanások még itt sem esnek le stb stb.
Viszont én nem láttam még nem férjezett 35+ nőt, és amúgy nem ismerek és nem is látok kifejezetten csúnya nőt a 30-50 korosztályban.
Az lenne a kérdésem, hogy mikor, milyen korban szépülnek meg a lányok? Komoly, kifejtős válaszokat kérnék, gondolkodjunk együtt :)
Nem értek veled egyet. Óvodában, iskolában, végig mindenhol megvannak a szebb és csúnyább lányok is.
Én inkább azt tartom érdekesnek, hogy aki például óvodában gyönyörű kislány volt, és mindenki belé volt szerelmes, az idősebb korára megcsúnyul, aki meg kislányként csúnya volt, abból huszonéves korára bombanő lesz.
Ti ezt hogy látjátok?
"Mikor szépülnek meg a lányok?"
Úgy az 5.-6. korsó után... :-DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!