Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor szépülnek meg a lányok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor szépülnek meg a lányok? (többi lent)

Figyelt kérdés

Ugye az oviban még mindenki kb. ugyanúgy néz ki, az általános iskolában nincsenek igazán csúnya lányok, csak mondjuk a kövérebbek. Középiskolában azért már élesen elválik a kettő, és mondjuk durván átlagolva 10 lányból legyen 6 nem szép. Felsőoktatásban valamivel javul az arány, de a kövérebbek itt is azok maradnak, meg van, akikről a pattanások még itt sem esnek le stb stb.

Viszont én nem láttam még nem férjezett 35+ nőt, és amúgy nem ismerek és nem is látok kifejezetten csúnya nőt a 30-50 korosztályban.

Az lenne a kérdésem, hogy mikor, milyen korban szépülnek meg a lányok? Komoly, kifejtős válaszokat kérnék, gondolkodjunk együtt :)

2015. jan. 19. 10:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én 30 körül szépültem meg,előtte nagyon kislányos voltam még.Persze minden ember más,de általában 20 körül kezdenek az emberek szépülni.
2015. jan. 19. 11:53
 12/16 anonim ***** válasza:
#7-essel egyet tudok érteni.
2015. jan. 19. 11:56
 13/16 A kérdező kommentje:
A számokba, amiket leírtam, nem kell belekötni, az alapkérdés a lényeg. A 7-10 válaszokkal nagyjából egyet tudnék érteni
2015. jan. 19. 12:22
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

10-es, te falurú gyűtté?

Mert városban bizony meg lehet nézni a harmincas, de sokszor még a negyvenes nőket is. Kenterbe verik az éretlen, kiforratlan húszéveseket.

2015. jan. 27. 15:05
 15/16 anonim ***** válasza:
Egyébként, hogy a kérdésre válaszoljak: természetesen a nemi éréskor. Hiszen a szépség evolúciós oka az, hogy felhívja magára a férfiak figyelmét.
2015. jan. 27. 15:07
 16/16 anonim ***** válasza:
33%

Igen, falurú gyüttem. :D

Már egy éve elköltöztem, csak azóta meg nem látok harmincas és negyvenes nőket, vagy csőlátásom van és nem veszem észre őket a tízen- és huszon évesek mellett. :)

Amúgy nem tudom hetero lányként miért a nőket nézem meg és nem a pasikat. :D

2015. jan. 27. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!