Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor szépülnek meg a lányok? (többi lent)
Ugye az oviban még mindenki kb. ugyanúgy néz ki, az általános iskolában nincsenek igazán csúnya lányok, csak mondjuk a kövérebbek. Középiskolában azért már élesen elválik a kettő, és mondjuk durván átlagolva 10 lányból legyen 6 nem szép. Felsőoktatásban valamivel javul az arány, de a kövérebbek itt is azok maradnak, meg van, akikről a pattanások még itt sem esnek le stb stb.
Viszont én nem láttam még nem férjezett 35+ nőt, és amúgy nem ismerek és nem is látok kifejezetten csúnya nőt a 30-50 korosztályban.
Az lenne a kérdésem, hogy mikor, milyen korban szépülnek meg a lányok? Komoly, kifejtős válaszokat kérnék, gondolkodjunk együtt :)
10-es, te falurú gyűtté?
Mert városban bizony meg lehet nézni a harmincas, de sokszor még a negyvenes nőket is. Kenterbe verik az éretlen, kiforratlan húszéveseket.
Igen, falurú gyüttem. :D
Már egy éve elköltöztem, csak azóta meg nem látok harmincas és negyvenes nőket, vagy csőlátásom van és nem veszem észre őket a tízen- és huszon évesek mellett. :)
Amúgy nem tudom hetero lányként miért a nőket nézem meg és nem a pasikat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!