Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők!? Nektek milyen méretekkel rendelkező Férfiak jönnek be leginkább?
Én 177 cm magas vagyok, szóval testmagasságra a 180-190 cm magas férfiak tetszenek a legjobban. Testalkatra meg a sportosan izmos, de nem kigyúrt férfiak, vagy a kicsit mackós testalkat.
"A szerelmes nőknek mindegy, a riban cok válogatnak,lássuk kiből ennyi van."
A szerelmes nőknek mindegy, csak azt, hogy az ember kibe szeret bele, szerintem a másik személyisége és a szimpátia mellett eléggé befolyásolja az iránta érzett fizikai vonzalom.
Gondolom, ha már szerelmes lennél egy nálad 15-20 centival magasabb nőbe, akin van 30-40 kiló súlyfelesleg és igen távol áll az alakja az általad szexuálisan vonzónak tartott testalkattól, akkor biztos téged sem érdekelnének a külsőségek, azt mondanád, hogy "mindegy".
Csak keresd meg magadban az őszinte választ arra, hogy mekkora eséllyel szeretnél bele egy ilyen nőbe.
Nálam nem befolyásolta a fizikai vonzalom, bár én nő sem vagyok. Ti felszínesebbek vagytok.
Nem nevezném ri.ancnak az olyan lányokat, akiknek van némi álomképe egy olyan férfiről akit szívesen eltudnának képzelni maguk mellett.
Szerintem mindenkinek van bizonyos szintű elvárása, ideállja a másik nemmel szemben. Olyan tulajdonságok ami a legelső találkozásnál megfogja. Először úgyis csak a külsőt lehet meglátni a másikon, majd a belső csak később jön.
Nekem férfi létemre is van ilyen ideálom akit már első látásra vonzónak találok.
Végül is másféle külsőségek is érdekelnének pl.: öltözködés, szemek, tekintet, kisugárzás...
Tehát bármi olyan dolog ami, első látásra már megfog titeket. Tehát bármi olyan ami, sokat nyom az első benyomásban pozitív irányba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!