Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk / lányok kinek milyen volt a gimi vagy a középiskola?
Figyelt kérdés
Volt valakinek esetleg ami megmaradt és jó emlék pl szerelem ? Jövőre gimis leszek és kiváncsi vagyok .2015. febr. 24. 19:23
1/13 anonim válasza:
A középiskala az rettenetesen szar volt mindig inzultáltak.
2/13 Nemdetalánbiztos válasza:
Nekem megmaradt az egyik ablakkilincs, emlékbe elraktam miután levettük az ablakról :D
3/13 anonim válasza:
Büdös, nyirkos és roppant unalmas.
5/13 anonim válasza:
Nekem úgymond 7 évig tartott, haverokkal végig ökörködtünk kb, vicces volt.
6/13 aladar12 válasza:
4 év: hosszú, monoton, unalmas, fárasztó stb negatív jelzők. mondjuk rengeteg új barátra tettem szert, aminek kimondottan örülök.
7/13 anonim válasza:
Rossz volt. Bár legrosszabb időszakom az általános iskola 6-8. osztályok voltak.
8/13 anonim válasza:
Hú akkor én kivétel leszek úgy látom.
Szakközepes voltam, első év kicsit sz..r volt, de a maradék 3-at imádtam. Jó volt a társaság, felsőbb évesekkel is jóban voltunk, kb minden héten bulik..
Most meg hónappal előtte kell tervezni a régi cimbikkel, és akkor is tuti a fele nem ér rá. Ilyen szempontból hiányzik az az időszak.
21F
9/13 anonim válasza:
6 évig jártam gimibe(mert 6 osztályos gimi volt...)
Az első 2 év nagyon jó volt,de aztán a következő 2 tanév borzasztó volt,részben ez annak is köszönhető,hogy a legjobb barátom elköltözött egy másik városba.Majd az utolsó 2 év ismét jó,de nem annyira,mint az első 2.
Szerettem odajárni,de az osztálytársaimmal nem voltam olyan jóban.
10/13 anonim válasza:
Nem akarom elvenni a kedved, de én olyan helyre jártam, hogy utáltam mint a szart. Bp., Pongrác telep, Pataky.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!