Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánynak pozitív testképe van, miért kell egyből beképzeltnek titulálni?
Ezt veszem észre ugyanis...Ma öltöztünk át tornaórára, és minden lány sorolta, hogy mit nem szeret magán. Persze, én is tudnék mondani dolgokat, de szerintem úgy egy az egyben egész jól nézek ki, nincs mit szégyellni az ember testén. Persze, vannak plusz kilóim, pár striám is, de például a narancsbőrt megúsztam, nincsenek pattanásaim, hegeim, és az arcom is egészen vállalható. Amit nem szeretek, arról meg nem szeretek beszélni. Ezt meg is mondtam, erre kaptam a megvető pillantásokat.
Miért van egy így? Amúgy szerintem minden lány osztálytársam csinos, nem érzem magam jobbnak náluk.
16L (10. osztály)
Szerintem onnan ered ez, hogy sok lánynál a pozitív testkép mellé óriási méretű egó (nem önbizalom!) is társul.
Általában az ilyen lányok főleg 15-16-17 évesen csak olyan profilképet tudnak csinálni, hogy annak 70%-a a melle, fényképezgeti a seggét és gyűjti az ecsetfejű hülyegyerektől a napi 60 like-ot, az egó meg csak nő és nő tovább. Szóval szerintem innen ered a dolog.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!