Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, hogy a lány focicsapatokban általában több a leszbikus és biszex mint a hetero? Miért?
Nincs ilyen statisztika. Esélyesebb ott találni leszbikust/biszexuálist, mint mondjuk a kávézóban mutogatva valakire, de a csapaton belüli arány csapatonként el is tér.
A miért pedig megválaszolhatatlan kérdés. Miért szereti valaki a focit? Miért focizik több fiú, mint lány? Mert a fiúkat jobban érdekli a foci. Miért focizik sok leszbikus lány? Mert sok leszbikus lányt érdekel ezek szerint a foci.
Esetleg fiú társaságban nőttek fel, velük haverkodtak kisebb koruk óta, emiatt pedig megszerették a sportot.
Esetleg nemi orientációtól független, hogy ki milyen sportot szeret játszani - az mondjuk tény, hogy hetero lányokat általában nem vonzza a labdarúgás. Inkább ez utóbbi miatt van, hogy feltűnően több a nem-hetero egy lány focicsapatban, mint például egy osztályteremben. Nem a leszbikusokból/biszexuálisokból van sok, hanem a heterokból kevés emiatt pedig eltolódnak az arányok. Nem tudom mennyire tiszta amit kifejezni, mondani akarok, de remélem valamennyire érthető.
Én leszbikus vagyok és lány és focizom több éve.
Ez hülyeség, hogy több a bi/leszbikus egy focicsapatban.
Csapatokban max 1-2-3 meleg szokott lenni, többi mind heteró. Sokkal több heteró lány focizik, mint leszbikus vagy biszexuális.
Sok csapatot ismerek és egyből meglátom/tudom, hogy valaki a saját neméhez vonzódik.
De mondom csapatokba max egy-pár szokott lenni.
Azt mondják, hogy a leszbikusoknak magasabb a tesztoszteron szintjük. Ezt legtöbbször az olyan leszbikus lányokon látható, akik fiúsabbak. És most általánosítani fogok, a fiús leszbikus lányok ügyesebbek pont ezek az okok miatt.
(Szerencse, hogy ebbe én is beletartozom!) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!