Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nyomatja mindenki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nyomatja mindenki a dumát hogy a pénz annyira nem számít, miközben bármilyen nővel ismerkedek egyből azt kérdezgetik hogy mivel foglalkozom?

Figyelt kérdés
Miért érzem azt hogy a legtöbb nő haszonleső kis csitri? F/24
2015. febr. 23. 01:16
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
53%

egyébként igaza van az egyiknek,a link alakoknak vannak a legszebb és legjobb nőik

különben is gyökér az aki nézi a másik anyagi helyzetét fiatalon,mert azért a pár tucat dugásért kár.

24 évesen,ne család alapításon gondolkozzon már az ember szerintem :) ott meg kiélheted magad,és akár hazudhatsz is magadról mint írtam.

ha már gazdag nem vagy,légy egy kicsit rafinált,és játsz...ez az élet,elérni amit akarsz bárhogy.

én mondok diagnózist 72,közös témát kerestél ezzel,és betaláltad a kérdezőt magányodban

lol

2015. febr. 23. 02:54
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

A pénzzel szabadságot lehet megvenni, jobban mondva mozgásteret. Ha nagyobb a mozgástered, több a lehetőséged. Ez egy ilyen dolog, ezzel nem tudsz mit kezdeni... DE

A Te korodban a férfiak nagy része csóró. A segédmunkást is fel lehet szépen tálalni, és hidd el, hogy Magyarországon már ha van munkád, meg egyetemre jártál az is nagy szó. Nem keresnek ebben az országban olyan túl sokan nagyon jól...

Én emlékszem anno 22 évesen volt egy rövid időszak, hogy nem volt munkám, meg pénzem, de tapadtak a nők, mint legyek a papírra. Rá pár hónapra tele lettem lóvéval, utána rövidre rá megint elment a pénz és most stabilan megint "sok" pénzem van. Mennyi nőm van??? Most egy! Anno ruppótlanul mennyim volt? Heti 1...

Teljesen mindegy, ha ügyesen csinálod és nem leszel frusztrált a pénzhiány miatt... Lazán kell kezelni és magabiztosan azt is, ha éppen csóró Vagy!

2015. febr. 23. 03:13
 23/28 anonim ***** válasza:
36%

Na elég szép arány alakult ki.

Végülis minden nő ugyan azt írta:

Én nem jönnék össze veled, mert a segédmunkás az alja, de biztos jó leszel majd valakinek:D

És akkor tovább lökik, hogy az önbizalmon kellene alakítani:D

Hát mit, ha egyszer ti is ezt írjátok, nem veszitek magatokat észre?

Jah és légyszi kezdjétek már el a szokásosat;)

2015. febr. 23. 04:57
 24/28 anonim ***** válasza:
0%
Kutya minden nő:) ez van,ahová dobod a csontot oda mennek
2015. febr. 23. 06:32
 25/28 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon 5z@rul adod elő magad.

Lehet érdekesen beszélni is egy munkahelyről, hogy mit dolgozol, az miért jó, te mennyire értesz hozzá (nemcsak egy jött-ment senki vagy akit befoghattak oda), milyen lehetőségeid vannak ott (tudsz-e valamit lopni, magadévá tenni, mennyire állandó munkalehetőség ez számodra) és csak az után esetleg előadni, hogy erre a munkára valójában a segédmunkás megnevezés illik.

Teljesen úgy tűnik, hogy te aztán nagyképűen és büszkén tudsz beszélni arról, hogy milyen laposan adtad elő magad.

2015. febr. 23. 06:32
 26/28 anonim ***** válasza:

1.Ez van,ezt el kell fogadd.Sajnos a szemükbe amit látnak az a siker,tehát ha nem jelensz meg jól,nem vagy céltudatos csak vagy akkor csökken a mozgástered nők terén.

2.Kamuzd be,hogy mi vagy.

3.Képezd magad,fejlődj és legyen jól fizető munkád.

Ennyit tehetsz vagy mondjál le a nők 85%-áról,laki valahogy néz is ki.

Sajnos ez ilyen.

2015. febr. 23. 07:25
 27/28 anonim ***** válasza:
Én is dolgoztam fiatalon mint segédmunkás(átmenetileg) nem érdekelte a nőket, de most hogy jó munkám van és jól keresek az tény hogy sokkal több nőt megkaphatnék, így nagyon ragadnak az emberre.
2015. febr. 23. 07:35
 28/28 anonim ***** válasza:

Tudod vannak nagy igazságok az életben...mint a tűz forró, vagy a víz nedves, és hogy a Nők kíváncsi természetűek.

Attól még hogy egy Nő felteszi azt a kérdést, hogy mivel foglalkozol, az még abszolút rendben van, mert érdeklődik milyen irányultságú vagy, mennyire foglal le a munkád......de ha azt is utána biggyeszti, hogy avval jó lehet keresni vagy meg lehet abból élni....az már elszomorító....főleg a kapcsolat elején.

Van olyan haverom, aki soha nem mond igazat az elején(nem véletlenül)...ez is egy taktika. Gyakran fogadásokat kötünk, hogy melyik baráttól,ismerőstől,pultostól próbál meg a Nő mögöttes információkhoz jutni a kiszemeltjéről....és elég gyakran be is jön. Nem szeretik ha hülyének nézik Őket, képben akarnak lenni hogy mibe vágják a fejszéjüket....egy csinos pofi és egy öltöny általában még nem győzi meg őket....kell az egzisztencia.... a dörzsöltebbek a tutira mennek.

Míg 20 évesen megfeszülsz, hogy meghívjál valakit egy italra és szóba elegyedjél vele, addigra ez kb 25-30 éves korodra már helyre billen az egyensúly és kezdenek komolyan venni, 30-35 évesen már nem kell felállnod mert odajönnek és meghívatják magukat....egész mások az elvárások és a lehetőségeid!!! Ez van.....

37F

37F

2015. febr. 23. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!