Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt az üzenetet kaptam. Jól látom a helyzetet?
Egy csaj bejelölt facebookon, nem volt ismerős első ránézésre, de visszajelöltem, gondoltam biztos ismer valahonnan, csak nekem rossz az arcmemóriám. Pár nap múlva ezt az üzit küldte:
'Szioka. Na volt nálam a pénzes, villámtalis srác...kit írtam a múltkor:) 45ezret adott:)
upssz...jajj ez az üzi nem neked akart menni. Félreküldtem.... ne haragudj'
És utána letiltott. Jól gondolom, hogy a csak egy prosti? Vagy szerintetek miért adott neki a srác 45ezret?
Mert visszajelölted.
Szeretnék a helyedben lenni ^^
Úgy lehet, hogy csinálsz egy profilt a csaj nevében, és bejátszod vele ezt. Aztán bemocskolja a nevét.
de ne foglalkozz vele, szerintem csak egy véletlen hülyeség az egész.
és a prostik is tudnak segghülyék lenni, én a rosszlanyok.com-ról az egyiket röhögve megtaláltam facebookon, egyszerűen a mailcím alapján. Néha megadják... néha a telefonszám is simán lenyomozható. Nicknév is jellegzetes. Persze a többség óvatos, de na :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!