Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nyomatja mindenki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nyomatja mindenki a dumát hogy a pénz annyira nem számít, miközben bármilyen nővel ismerkedek egyből azt kérdezgetik hogy mivel foglalkozom?

Figyelt kérdés
Miért érzem azt hogy a legtöbb nő haszonleső kis csitri? F/24
2015. febr. 23. 01:16
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
84%

Nos, le fognak pontozni, de nálam nem csak az lenne a gond, hogy keveset keresel segédmunkásként, hiszen néha egy diplomás fizu sem sokkal több, lásd gimnáziumi tanár...

Inkább az, hogy jelzésértékű, alapvetően olyan férfiak érdekelnének, akik a munkájukban értéket látnak, szívesen csinálják, hasznosnak tartják, szeretnének adott esetben emberileg fejlődni, és persze van előrelépési lehetőség is.

Cserébe ezt én is képviselem, ugyanúgy választhattam volna egy olyan szakmát, amihez kevesebb energia meg erőbefektetés kellett volna, de a fentebb felsoroltak nekem is fontosak.

És igen, a pénz sem mellékes, főként ahol nagyon nagyok a különbségek, mondjuk négyszer annyit keresne a barátnőd.

2015. febr. 23. 01:40
 12/28 anonim ***** válasza:
78%

Igazából nem tudom, hogy hol olvastad, de a pénz az igenis számít. Ha te lennél a nő és választhatnál két hasonló kvalitású férfi között akkor a segédmunkás/gyári betanított munkást, vagy a mérnököt/jogászt választanád? Ugye, hogy az utóbbit...

Bár aztán lehet, hogy a 10-nek van igaza és csak erről van szó. Nem lehet veled villogni.

2015. febr. 23. 01:40
 13/28 A kérdező kommentje:

Áruld el nekem 11eske, hogy pl egy mentősofőr hogy fejlődik. Mert szerintem sehogy. Arra pedig ne merészeld azt mondani hogy az nem hivatás. Belőle nem lesz mentős manager... mégis az egyik legnemesebb munka más embereket menteni. És szarul fizetik. Őt is elhajtod? Inkább a zsíros pénzügyi elemző a bejövős?

Szóval a lényeg megint az hogy fejlődjön blabla, tehát jól keressen. Mert ezek a dumák erről szólnak. Fejlődés, előrelépés stb. Mi baj van azzal hogy pl építkezésen vagyok segédmunkás?? Komolyan, mi? Hogy nem viszlek belőle el távol keletre nyaralni? Hogy neked is dolgoznod kell hogy normálisan élhessünk?

Én imádtam a segédmunkámat is, és mindig jó kedvvel dolgoztam! Ja hogy ez smafu? Mert nem bmwvel járok meg nincs szép lakásom? Miért csak a felszín számít?

2015. febr. 23. 01:46
 14/28 anonim ***** válasza:
74%

Ah utálom, amikor fogják a véleményem, és kitörlik vele a feneküket az emberek, mert az úgy jól esik.

Nem érdekel, hogy mit csinál egy segédmunkás, és kétlem, hogy különösebben tudnánk róla beszélgetni, vagy kiteljesednél a munka által.

Ugyanez a helyzet egy mentősofőrrel is, egy mentőtisztnél már más lenne a helyzet.

Egyébként addig jó neked, amíg azt hiszed, hogy ezzel űzöd el a lányokat, addig van mire fogni :)

2015. febr. 23. 02:00
 15/28 A kérdező kommentje:
te mivel foglalkozol amiben annyira kiteljesedsz?
2015. febr. 23. 02:09
 16/28 anonim ***** válasza:
57%
Szenvedélybetegek ellátásával.
2015. febr. 23. 02:12
 17/28 anonim ***** válasza:
Marha nagy különbség.
2015. febr. 23. 02:13
 18/28 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező, már ne is haragudj, de én jelenleg munanélküli vagyok, és mégis van barátnőm? Ezt hogy magyarázod akkor?

Ha mindenképpen azt látod, hogy a munkád miatt koptattak le, akkor szerintem az csak egy kifogás. Ha ugyanis fel tudod kelteni egy nőnek az érdeklődését, akkor azt nem igazán fogja érdekelni, hogy mit dolgozol. Ez tapasztalat.

Szóval valamit nagyon rosszul csinálsz, de nem a lányok a ludasak itt, hanem te.

2015. febr. 23. 02:18
 19/28 anonim ***** válasza:
0%
A kérdező kirohanásából látszik, hogy belső problémák vannak. Például valamiért súlyos önbizalomhiányban szenved. Gondolom te 16-os, ha ezzel foglalkozol akkor pszichológus végzettséged van és te is látod ezt, nem?
2015. febr. 23. 02:26
 20/28 anonim ***** válasza:

Nem hiszek a távdiagnózisban :)

Mindenkinek van arra elmélete, hogy miért nincsenek sikerei a szerelemben, aztán ezek vagy helyesek vagy nem.

Én szeretem arra fogni, hogy nem vagyok elég vékony, vagy hogy a férfiaknak nem jön be a természetem, mert túl határozott és kritikus vagyok. Aztán a valóságban körbenézek és látom, hogy nálam sokkal olyanabb lányoknak is van párja. Ilyenkor persze mindig felmentem magam, hogy na de milyen párja, vagy hogy biztos rámenősebbek vagy szerencsésebbek...

nehéz ez a társkeresős ügy. :)

2015. febr. 23. 02:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!