Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az emberek szemében kevesebb,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek szemében kevesebb, selejt vagyok attól, hogy soha nem volt és nem is lesz barátnőm, vagy egyáltalán bármi kapcsolatom nőkkel?

Figyelt kérdés
Engem már nem érdekel,ha így alakult,hogy rohadt rusnya és elbaszott lettem ez van,ilyennek alkotott a Teremtő,csak volt valami célja vele...de mások hogyan tekintenek az ilyen emberekre?Undor,szánalom,közöny?Végül is mindegy,ez nem változtat semmin,csak kíváncsi vagyok..hogy ez ad-e okot erre.
2015. febr. 21. 12:17
1 2 3 4 5 6
 41/53 A kérdező kommentje:
Isten a világot tökéletesen jónak teremtette.De az ember elbukott,megszegte az egyetlenegy tilalmat,amit Istentől kapott,a Sátán csábítására.
2015. febr. 21. 15:01
 42/53 anonim ***** válasza:
Befejeztem, sajnos hülye vagy :(
2015. febr. 21. 15:05
 43/53 A kérdező kommentje:
A hit nem tudományos alapokon kell,hogy nyugodjon.Még nem vagytok készek a megtérésre.
2015. febr. 21. 15:09
 44/53 anonim ***** válasza:
És akkor min kéne nyugodnia? Mégis, milyen alapon, milyen jogon várja el akkor a te Istened, hogy higgyenek benne, ha semmi jelét nem adja, hogy létezik?
2015. febr. 21. 15:17
 45/53 A kérdező kommentje:

Csak a bolond nem érti,hogy mindennek alkotója van.vagy te talán azt feltételezed egy épületről,egy festményről,egy autóról,hogy a semmiből jött létre,nem ember alkotta?hát miért gondolod azt testvérem,hogy minden ami itt látsz,a semmi alkotása?talán a világképed rossz,túlságosan a középpontból szemlélsz,vonatkozz el.

Még Jézus Krisztus sem elég neked?Isten eljött a Földre,emberként,szolgaként,kínhalálával megváltva teremtményeit,mert annyira szeret mindenkit.Tetteit,feltámadását,mennybemenetelét látták és lejegyezték.Saul,a Római Birodalom egyik legnagyobb keresztényüldözője megtért,miután megjelent neki az ÚR Jézus,majd kínhalált halt a nevéért?Mi okozhatta ezt?Csak nem tényleg igaz minden amit a Biblia ír?És még hány és hány ilyen eset volt?

Te hiszel a tudományban,de életedet féltve mindent megtagadnál.Galilei látta a Jupiter holdait,de megtagadta azokat.Aki látta az Istent,soha meg nem tagadja azt.A hit legerősebb kötelék,a Szentlélek jelenléte,ami felülír minden fizikai tapasztalást és bizonyítékot.Te nem keresed Istent,nem hagyod,hogy megtaláljon.Elutasítasz mindent,ami vele kapcsolatos.Nincs szükséged rá,te magadra és a többi emberre hagyatkozol.Ő megadta a választás a lehetőségét a Tudás Fája által,az ember elfordult tőle.De egyúttal lehetőség van a visszatérésre is,a megtérés,a vezeklés által.

2015. febr. 21. 15:30
 46/53 anonim ***** válasza:
Annyi sületlenséget összehordtál, hogy már fáj. A teremtéstörténetben is ugyebár a tudás fájának gyümölcséből nem lehetett enni: ebből eredeztethető az eredendő bűn. Magyarán, a gondolkodás képessége az ember eredendő bűne! Érdekes egy vallás, ami a pont azt támadja, ami kiemelte az emberiséget az állatvilágból. Na mindegy idióta kreacionistákkal nem kell vitatkozni, mert még a végén bevetik az aduászt, hogy isten útjai kifürkészhetetlenek, meg ember képtelen megérteni, meg egyéb hasonló baromságok. A lényeg, hogy ne gondolkozz, mert ha megteszed, észreveszed, hogy a biblia tele van egy csomó hibával és következetlenséggel, annak ellenére, hogy egyszer már erősen megcenzúrázták, és a nagyon ellentmondó szövegeket kivették belőle (apokrif iratok). Így is maradt benne elég. De ha ennyire maradsz a bibliánál, remélem a lányokat sem nézegeted bűnös szándékkal, és meg se fordul a fejedben lefeküdni velük házasságig, mert az paráznaság, ugye? Ami bűn. És ha jól emlékszem vannak arra buzdító igeszakaszok, hogyha a jobb szemed visz bűnbe, akkor vájd ki és dobd el magadtól, meg egyéb öncsonkításra buzdító sorok. Tényleg a legjobb lenne, ha beállnál papnak. (Bár a mondandód alapján inkább valami újkeletű egyház tömegbutításának áldozata vagy)
2015. febr. 21. 15:33
 47/53 anonim ***** válasza:
Nekem is sok hasonló gondolatom volt régen. Már csak azért is megérné nőhöz jutnod, hogy saját akaratodból tudjad választani ezt az utat, ne pedig kényszerből és nyomorúságból.
2015. febr. 21. 15:37
 48/53 anonim ***** válasza:
Apropó: Saulnak epilepsziás rohama volt. A temporális epilepszia egyik következménye a vallási látomás (amit sok más ilyen betegségben szenvedőnél diagnosztizáltak már.)
 49/53 A kérdező kommentje:

Mert én nem ezt írtam?A szabad gondolkodás az,ami eltávolította az embert Istentől.A maga útját járja,nem kell a gondviselésből.(Ez olyan,mint amikor a gyerek elhagyja a szülői házat és többé feléjük sem néz.)

Ennek következménye a halál,a szenvedés,a gondok,problémák.(Ugye a gondtalan gyermekkort is sokan visszasírjuk..)

50/53 anonim ***** válasza:
Azonban a fejlődés és a szülői ház elhagyása a fejlődés velejárója. De ha te tudatlan és bigott szeretnél maradni, ám legyen.
2015. febr. 21. 15:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!