Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek szemében kevesebb, selejt vagyok attól, hogy soha nem volt és nem is lesz barátnőm, vagy egyáltalán bármi kapcsolatom nőkkel?
Csak a bolond nem érti,hogy mindennek alkotója van.vagy te talán azt feltételezed egy épületről,egy festményről,egy autóról,hogy a semmiből jött létre,nem ember alkotta?hát miért gondolod azt testvérem,hogy minden ami itt látsz,a semmi alkotása?talán a világképed rossz,túlságosan a középpontból szemlélsz,vonatkozz el.
Még Jézus Krisztus sem elég neked?Isten eljött a Földre,emberként,szolgaként,kínhalálával megváltva teremtményeit,mert annyira szeret mindenkit.Tetteit,feltámadását,mennybemenetelét látták és lejegyezték.Saul,a Római Birodalom egyik legnagyobb keresztényüldözője megtért,miután megjelent neki az ÚR Jézus,majd kínhalált halt a nevéért?Mi okozhatta ezt?Csak nem tényleg igaz minden amit a Biblia ír?És még hány és hány ilyen eset volt?
Te hiszel a tudományban,de életedet féltve mindent megtagadnál.Galilei látta a Jupiter holdait,de megtagadta azokat.Aki látta az Istent,soha meg nem tagadja azt.A hit legerősebb kötelék,a Szentlélek jelenléte,ami felülír minden fizikai tapasztalást és bizonyítékot.Te nem keresed Istent,nem hagyod,hogy megtaláljon.Elutasítasz mindent,ami vele kapcsolatos.Nincs szükséged rá,te magadra és a többi emberre hagyatkozol.Ő megadta a választás a lehetőségét a Tudás Fája által,az ember elfordult tőle.De egyúttal lehetőség van a visszatérésre is,a megtérés,a vezeklés által.
Mert én nem ezt írtam?A szabad gondolkodás az,ami eltávolította az embert Istentől.A maga útját járja,nem kell a gondviselésből.(Ez olyan,mint amikor a gyerek elhagyja a szülői házat és többé feléjük sem néz.)
Ennek következménye a halál,a szenvedés,a gondok,problémák.(Ugye a gondtalan gyermekkort is sokan visszasírjuk..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!