Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az emberek szemében kevesebb,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek szemében kevesebb, selejt vagyok attól, hogy soha nem volt és nem is lesz barátnőm, vagy egyáltalán bármi kapcsolatom nőkkel?

Figyelt kérdés
Engem már nem érdekel,ha így alakult,hogy rohadt rusnya és elbaszott lettem ez van,ilyennek alkotott a Teremtő,csak volt valami célja vele...de mások hogyan tekintenek az ilyen emberekre?Undor,szánalom,közöny?Végül is mindegy,ez nem változtat semmin,csak kíváncsi vagyok..hogy ez ad-e okot erre.
2015. febr. 21. 12:17
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:

szamomra csak egy ujabb rinyagep vagy...

es amig az onsajnalattodat reklamozod nem is lesz senkid...

2015. febr. 21. 13:04
 12/53 A kérdező kommentje:
Mert mit írjak magamra?Látom magamon,hogy selejt vagyok,minden szempontból,de főleg külsőleg.
2015. febr. 21. 13:06
 13/53 anonim ***** válasza:
82%
A külsőt a belső szépíti meg.Ha határozott, tökös legény vagy és nem ilyen bánatos péló, akkor észrevesznek a lányok.Hidd el.Menj sétálj,merülj el a munkába vagy a hobbidba.Lényeg ne gondolkodj ilyeneken, mert csak rosszabb lesz.Beszélges emberekkel.
2015. febr. 21. 13:10
 14/53 A kérdező kommentje:

A külső az külső,nem a belsőtől függ.Ismerek én nagyon jószívű,kedves,életvidám,de ronda embereket,valamint mufurc,rosszindulatú bombázót.

Nem szoktam ezen gondolkodni,max.havonta pár alkalommal,nincs is időm rá.

2015. febr. 21. 13:13
 15/53 anonim ***** válasza:
Most nem szoktál, vagy havonta pár alkalommal szoktál?
2015. febr. 21. 13:18
 16/53 A kérdező kommentje:
Nyilván eszembe jut néha,de nem kattogok ezen állandóan és kicsit talán örülök is a sorsomnak,mert végső soron a szenvedés a lényeg.
2015. febr. 21. 13:21
 17/53 anonim ***** válasza:

"Én azt tapasztalom, hogy az élet egyéb területein sem sikeres az, aki a nőknél el szokott bukni..."

Ok-okozat fordítva van, aki sikertelen az életben, az általában a nőknél is.

2015. febr. 21. 13:26
 18/53 anonim ***** válasza:
Jaj Kérdező,ez a sok negatív hullám.Ne legyél ilyen,kérlek.A sorsodat Te írod.Térj észhez,ez nem mehet így tovább, tegyél érte hogy változzon a helyzeted.Mert ha ilyen marad minden akkor még azt is elveszíted ami van.
2015. febr. 21. 13:28
 19/53 A kérdező kommentje:
Pont ez a pozitív hullám.Nekem nincs szükségem semmire,úgy is meg kell halnia mindenkinek.Engem már nem csábít a Sátán semmire.
2015. febr. 21. 13:36
 20/53 anonim ***** válasza:
Kérdező,képzeld én is megfogok halni egyszer.De nem jobb úgy hogy tudod mindent elértél amit akartál öregkorodig.Hány éves vagy?Ha 80 akkor azt mondom megértelek,de ha 20 körüli akkor legszívesebben felpofoználak.Még én is fiatal vagyok 21 éves létemre.Az igazi élet csak most jön.Persze a mai tinik hamar felnőnek,de ez csak látszat.Más felnőttnek kinézni és más úgy is viselkedni.Ne add fel ilyen könnyen.Hidd el a jó dolgok lassan jönnek és megéri várni/tenni értük.
2015. febr. 21. 13:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!