Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az emberek szemében kevesebb,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek szemében kevesebb, selejt vagyok attól, hogy soha nem volt és nem is lesz barátnőm, vagy egyáltalán bármi kapcsolatom nőkkel?

Figyelt kérdés
Engem már nem érdekel,ha így alakult,hogy rohadt rusnya és elbaszott lettem ez van,ilyennek alkotott a Teremtő,csak volt valami célja vele...de mások hogyan tekintenek az ilyen emberekre?Undor,szánalom,közöny?Végül is mindegy,ez nem változtat semmin,csak kíváncsi vagyok..hogy ez ad-e okot erre.
2015. febr. 21. 12:17
1 2 3 4 5 6
 21/53 A kérdező kommentje:
A célom csupán az,hogy Istennek tetsző életet éljek,semmi más.
2015. febr. 21. 13:46
 22/53 anonim ***** válasza:
58%
Nincs Isten. Ha esetleg van, akkor nem törődik az ember alkotta moralitással. Ne menekülj átverésekbe.
2015. febr. 21. 13:55
 23/53 A kérdező kommentje:
De van,biztosan tudom.
2015. febr. 21. 13:56
 24/53 anonim ***** válasza:
Na aztán honnan?
2015. febr. 21. 13:59
 25/53 anonim ***** válasza:
Elhiszel egy olyan mesét miszerint létezik isten. Nem lehet nőd. Miért nem mész papnak?
2015. febr. 21. 14:03
 26/53 A kérdező kommentje:

Mi az,hogy mese?Te hiszed el a tudományos mesét,miszerint a világegyetem a semmiből jött létre,véletlenek folytán,az élőlények élettelen anyagból alakultak ki több milliárd év alatt és mindegyiknek közös őse van,na ez a mese.

A semmiből hogy alakul ki valami?A semmi az semmi.Az univerzum hogyan teremthetné meg magát,ha a teremtés előtt nem létezett,tehát jelen sem volt,hogy elvégezze a teremtést.Élettelenből hogyan lehet élő?Sehol nem sikerült ezt még megfejteni,ugyanis ilyen nincs.Ki bizonyítja az evolúciót?Csak fajon belüli változásokon alapul mindaz,amit Darwin leírt és amit ma bizonyítanak,de sehol egy lelet nem bizonyítja,hogy egyik fajból másik fajba létezik átmenet,ezért a sok "hiányzó láncszem",amik soha sem fognak előkerülni.

Miért matematikai alapokon épül fel a teljes világegyetem?Az anyag saját magát rendezte szabályos,leírható rendbe?Bizonyított tény,hogy minden a rendezettből a rendezetlen felé halad az anyagi világban?Miért jelenik meg minden nép hagyományában az özönvíz monda?Miért a Közel-Keleten alakultak ki az első civilizációk,pont ott ahol az Édenkertet elhelyezi a Biblia és ahol az özönvíz után partot értek?Ráadásul pont abban az időpontban?

El kell fogadnod egy intelligens Isten létét-

2015. febr. 21. 14:12
 27/53 anonim ***** válasza:
Lassan átkerül a kérdés a valláskritika kategóriába.. Az általad felvetett dolgokra Isten sem válasz, csak egy lépéssel hátralépsz. Az univerzum a semmiből jött létre, emberi aggyal logikai paradoxon. De ha Isten teremtette, akkor Isten jött létre a semmiből, ami ugyanúgy az, nem?
2015. febr. 21. 14:23
 28/53 anonim ***** válasza:
Kérdező eddig szimpatizáltam veled, de tényleg egy selejt vagy. Mi az hogy el KELL fogadnod? Arról nem is beszélve, hogy én nem vagyok ateista, hiszek magasabb rendű élőlények létezésében, de a keresztény/zsidó/muszlim isten egy szadista állat és ez meg is látszik mind a három valláson.
2015. febr. 21. 14:24
 29/53 A kérdező kommentje:
Isten nem a semmiből jött létre.Isten örökkévaló.Le van írva.
2015. febr. 21. 14:26
 30/53 anonim ***** válasza:
Te nagyon buta vagy.
2015. febr. 21. 14:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!