Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek szemében kevesebb, selejt vagyok attól, hogy soha nem volt és nem is lesz barátnőm, vagy egyáltalán bármi kapcsolatom nőkkel?
Mi az,hogy mese?Te hiszed el a tudományos mesét,miszerint a világegyetem a semmiből jött létre,véletlenek folytán,az élőlények élettelen anyagból alakultak ki több milliárd év alatt és mindegyiknek közös őse van,na ez a mese.
A semmiből hogy alakul ki valami?A semmi az semmi.Az univerzum hogyan teremthetné meg magát,ha a teremtés előtt nem létezett,tehát jelen sem volt,hogy elvégezze a teremtést.Élettelenből hogyan lehet élő?Sehol nem sikerült ezt még megfejteni,ugyanis ilyen nincs.Ki bizonyítja az evolúciót?Csak fajon belüli változásokon alapul mindaz,amit Darwin leírt és amit ma bizonyítanak,de sehol egy lelet nem bizonyítja,hogy egyik fajból másik fajba létezik átmenet,ezért a sok "hiányzó láncszem",amik soha sem fognak előkerülni.
Miért matematikai alapokon épül fel a teljes világegyetem?Az anyag saját magát rendezte szabályos,leírható rendbe?Bizonyított tény,hogy minden a rendezettből a rendezetlen felé halad az anyagi világban?Miért jelenik meg minden nép hagyományában az özönvíz monda?Miért a Közel-Keleten alakultak ki az első civilizációk,pont ott ahol az Édenkertet elhelyezi a Biblia és ahol az özönvíz után partot értek?Ráadásul pont abban az időpontban?
El kell fogadnod egy intelligens Isten létét-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!