Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az emberek szemében kevesebb,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek szemében kevesebb, selejt vagyok attól, hogy soha nem volt és nem is lesz barátnőm, vagy egyáltalán bármi kapcsolatom nőkkel?

Figyelt kérdés
Engem már nem érdekel,ha így alakult,hogy rohadt rusnya és elbaszott lettem ez van,ilyennek alkotott a Teremtő,csak volt valami célja vele...de mások hogyan tekintenek az ilyen emberekre?Undor,szánalom,közöny?Végül is mindegy,ez nem változtat semmin,csak kíváncsi vagyok..hogy ez ad-e okot erre.
2015. febr. 21. 12:17
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
Ó és lehet élettelenből élőt előállítani. Ráadásul a vírusok egyszerre élettelen és élő entitások. Az evolúció meg a szemed láttára zajlik ha belenézel egy mikroszkópba.
2015. febr. 21. 14:29
 32/53 anonim ***** válasza:
És attól, hogy valami le van írva egy ezerszer átírt, fekete könyvbe, attól már igaz? A Bibliába az van leírva, ami az egyháznak kellett a világi hatalomhoz.
2015. febr. 21. 14:30
 33/53 A kérdező kommentje:
Fajon belüli evolúció létezik persze.Ezt látod a mikroszkópodban.Élőből élettelen pedig nem lesz soha,ezt már Louis Pasteur bebizonyította a 19.században.
2015. febr. 21. 14:35
 34/53 anonim ***** válasza:
Miért gondolod, hogy mindenre, amit az ember még nem ért, Isten a válasz? Az ősember istent képzelt a tűzbe, a szélbe is. Te azt képzelsz az élet kialakulásába, mert még nincs megmagyarázva. Ugyanaz.
2015. febr. 21. 14:37
 35/53 anonim ***** válasza:
Öcsém menj teológusnak, és kérlek ne szaporodj! Pontosan meg tudjuk mondani a DNS felépítését! Molekulára pontosan, a szerves kémia szárnyal és te 19. századi baromságokkal jössz? Én befejeztem a vitát! Ostoba, természettudományokból analfabéta, kreacionista idiótákkal nem vitázok. Neked nem azért nincs nőd, mert ronda vagy, hanem azért, mert HÜLYE!
2015. febr. 21. 14:42
 36/53 A kérdező kommentje:
Ősember?Milyen ősember?Az ember mindig ilyen volt mint ma,csak maximum technológiailag fejlettebb.Nagyon sokan estek áldozatul a Sátán megtévesztő trükkjeinek,de térjetek át a helyes útra,ahogy én is tettem.
2015. febr. 21. 14:42
 37/53 anonim ***** válasza:
Ó és lehet szervetlen anyagból szervest előállítani! Pasteur tévedett!
2015. febr. 21. 14:44
 38/53 A kérdező kommentje:
Szerintem te félreértettél mind engem,mind Pasteur-t.A tudományos elmélet alapja nyilván az,hogy véletlen folytán jött létre élettelenből élő.Szándékosan lehet létre tudja már hozni a folyamatot az ember,de ennek semmi jelentősége a téma szempontjából,sőt ez is inkább bizonyítja,hogy intelligens tervezést igényel.
2015. febr. 21. 14:49
 39/53 anonim ***** válasza:

Köszönöm,én nem kivánok már hozzászolni ezen kérdéshez.Kérdező, én szívből kívánom hogy legyél boldog és találd meg párod.Ne baj ha hívő valaki, én is az vagyok, de a tudományokban hiszek.Ne legyél ilyen fanatikus.Többet árt mint használ.Teljesen eltorzult és nem reális életszemléleted lesz.Minden jót Neked.

21/F

2015. febr. 21. 14:51
 40/53 anonim ***** válasza:
Tehát aki gondolkodik, analizál, logikát alkalmaz, azt a Sátán manipulálja. Hát gratulálok. Nemes egy Isten az, aki azért ad agyat és gondolkodási képességet a teremtményének, hogy büntesse a használatát.
2015. febr. 21. 14:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!