Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az emberek szemében kevesebb,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek szemében kevesebb, selejt vagyok attól, hogy soha nem volt és nem is lesz barátnőm, vagy egyáltalán bármi kapcsolatom nőkkel?

Figyelt kérdés
Engem már nem érdekel,ha így alakult,hogy rohadt rusnya és elbaszott lettem ez van,ilyennek alkotott a Teremtő,csak volt valami célja vele...de mások hogyan tekintenek az ilyen emberekre?Undor,szánalom,közöny?Végül is mindegy,ez nem változtat semmin,csak kíváncsi vagyok..hogy ez ad-e okot erre.
2015. febr. 21. 12:17
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
3%
Nekem igen selejt vagy, ahogy ezen az oldalon még rajtad kívül jó páran.
2015. febr. 21. 12:19
 2/53 anonim válasza:
37%
Nem a külsőd a probléma, hanem a mentalitásod.
2015. febr. 21. 12:21
 3/53 anonim ***** válasza:
24%
Általában az állásinterjúkon is elbukik az, aki a csajozásban sikertelen... Az állásinterjúkat is természetesen nők csinálják...
2015. febr. 21. 12:23
 4/53 anonim ***** válasza:
8%
Attól függ, Te hogy állsz hozzá, Te mit tartasz értéknek. Most attól még lehetsz sikeres a munkádban, hobbidban, akármiben. Ha szerinted attól valaki selejt lesz, hogy nincs nője, vagy attól, hogy ronda, akkor sürgősen öld meg magad.
2015. febr. 21. 12:27
 5/53 anonim ***** válasza:
7%

"Most attól még lehetsz sikeres a munkádban, hobbidban, akármiben. "

Én azt tapasztalom, hogy az élet egyéb területein sem sikeres az, aki a nőknél el szokott bukni...

2015. febr. 21. 12:28
 6/53 A kérdező kommentje:
Nem az számít értéknek,hogy van-e barátnőd,feleséged vagy munkahelyed,illetve a bukást sem ezek nem léte jelenti.Számomra legalábbis.
2015. febr. 21. 12:34
 7/53 anonim ***** válasza:
43%

Miért lennél selejt,Kedves Kérdező?Attól még hogy nem volt barátnőd, lehet többet érsz annál akinek már 100 is volt.Nem nézem le azokat akik nem volt nőjük/pasijuk.Az az ő élete nem az enyém.Csak a hozzáállásodon múlik az hogy lesz vagy nem.Ne add fel.Aki ezért lenéz az olyan is.Munkában pedig lehet sikeres az is akinek nem volt kapcsolata.Ne ettől függ.

21/F

2015. febr. 21. 12:41
 8/53 anonim ***** válasza:
90%

"Én azt tapasztalom, hogy az élet egyéb területein sem sikeres az, aki a nőknél el szokott bukni..."

Ez egy baromság. A nőknél sikertelen vagyok, de lassan lesz egy orvosi diplomám, állásajánlatot már többet is kaptam gyakorlatok során, kétszeres országos bajnok sportoló vagyok (ok juniorban, mert egyetem mellett már nem nagyon volt rá időm), több, mint húsz európai országban jártam, és jó a kapcsolatom a szüleimmel a testvéremmel, barátaim is vannak, az ismerőseim azt hiszem kedvelnek, és anyagilag is jól állok.

2015. febr. 21. 12:46
 9/53 anonim ***** válasza:
72%
Egész egyszerűen nem igaz az, hogy aki a nőknél sikertelen, az a munkában is az lesz.
2015. febr. 21. 12:51
 10/53 anonim ***** válasza:
81%
És borzasztó dolog ilyet látni. Hogy írhat bárki is olyat magára, hogy selejt?
2015. febr. 21. 12:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!