Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek szemében kevesebb, selejt vagyok attól, hogy soha nem volt és nem is lesz barátnőm, vagy egyáltalán bármi kapcsolatom nőkkel?
"Most attól még lehetsz sikeres a munkádban, hobbidban, akármiben. "
Én azt tapasztalom, hogy az élet egyéb területein sem sikeres az, aki a nőknél el szokott bukni...
Miért lennél selejt,Kedves Kérdező?Attól még hogy nem volt barátnőd, lehet többet érsz annál akinek már 100 is volt.Nem nézem le azokat akik nem volt nőjük/pasijuk.Az az ő élete nem az enyém.Csak a hozzáállásodon múlik az hogy lesz vagy nem.Ne add fel.Aki ezért lenéz az olyan is.Munkában pedig lehet sikeres az is akinek nem volt kapcsolata.Ne ettől függ.
21/F
"Én azt tapasztalom, hogy az élet egyéb területein sem sikeres az, aki a nőknél el szokott bukni..."
Ez egy baromság. A nőknél sikertelen vagyok, de lassan lesz egy orvosi diplomám, állásajánlatot már többet is kaptam gyakorlatok során, kétszeres országos bajnok sportoló vagyok (ok juniorban, mert egyetem mellett már nem nagyon volt rá időm), több, mint húsz európai országban jártam, és jó a kapcsolatom a szüleimmel a testvéremmel, barátaim is vannak, az ismerőseim azt hiszem kedvelnek, és anyagilag is jól állok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!