Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van itt ennyi hímsovinis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van itt ennyi hímsoviniszta ember?

Figyelt kérdés

akik minden kérdéshez csak nőgyűlölő válaszokat tudnak írni, hogy minden egyes nő csak a pénzre hajt, meg ilyesmi?

Srácok, tényleg így gondoljátok? Elég szomorú, hogy itt vagyok lányként, csak arra vágyom, hogy szeressen egy kedves srác, nem érdekel, hogy mennyi pénze van, nem akarom, hogy fizesse a dolgaimat és a barátnőimnél is ezt látom, ennek ellenére az összes hozzászólásból azt tudom leszűrni, hogy a férfiak mind ilyen negatív fényben látják a nőket.

Miért van ez így és mégis mit lehetne ez ellen tenni? :(

2015. febr. 20. 13:32
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
23%

Meg van rá az okuk

Tényleg nagyon sok nő van aki csak a pénzre, kocsira, lakásra pályázik

nem lehet általánosítani hogy minden nő ilyen de minden pasi se nőgyűlölő

írj rám tudnék mesélni hidd el

2015. febr. 20. 17:19
 52/52 anonim ***** válasza:
51%

Nem azért nem kelletek a lányoknak, mert nem vagytok kőgazdagok, meg tökéletes testű adoniszok, hanem azért nem, mert a nőgyűlölő, önsajnáltató fröcsögésetek minden normális nő számára taszító. Ha ti számítotok "normális, kedves pasinak", akkor bocs, de nekem sem kellenek a normális pasik.

Érdekes, az a srác, aki most érdekel, nem kőgazdag, inkább átlagosan él, és nem is mondanám tökéletes testűnek, bár külsőre pont beleesik a zsánerembe (barna haj, borosta, tetoválás), mégsem fogom visszautasítani őt emiatt. És miért? Azért, mert a beszélgetéseink alkalmával nem az önsajnáltatását kell hallgatnom (ahogy az állítólagos "normális srácok" esetében, volt dolgom ilyenekkel is), hanem képes velem értelmesen elbeszélgetni, van humora, és határozott (ami nem egyenlő a paraszttal), azt meg lesz.om, ha nem ő fizeti mondjuk a mozijegyemet. Bár tudom, nektek magyarázhat az ember, ugyanúgy fröcsögni fogtok, és nem fogtok elgondolkodni, hogy esetleg bennetek van a hiba.

2015. febr. 21. 11:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!