Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van itt ennyi hímsovinis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van itt ennyi hímsoviniszta ember?

Figyelt kérdés

akik minden kérdéshez csak nőgyűlölő válaszokat tudnak írni, hogy minden egyes nő csak a pénzre hajt, meg ilyesmi?

Srácok, tényleg így gondoljátok? Elég szomorú, hogy itt vagyok lányként, csak arra vágyom, hogy szeressen egy kedves srác, nem érdekel, hogy mennyi pénze van, nem akarom, hogy fizesse a dolgaimat és a barátnőimnél is ezt látom, ennek ellenére az összes hozzászólásból azt tudom leszűrni, hogy a férfiak mind ilyen negatív fényben látják a nőket.

Miért van ez így és mégis mit lehetne ez ellen tenni? :(

2015. febr. 20. 13:32
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
4%

8

így van!!

kérdező

Mond csak összejönnél egy 85 kilós pocakos, szőrös munkanélülé pénztelen unalmas életü szemüveges alakkal? gondolom te is jól megbámulod a sportos izmos szépfiúkat. Ilyen a világ. Ha nem rakod ki mindened, nem vagy sportos izmos jóképü, ahelyett hogy rinyálnál inkább fel kéne fogni, hogy az nem a te kategóriád, mert valamiért mindíg magasabb kategóriában álmodoznak, közben soha nem lenne esélyük. max ha kisportolnák magukat, fb on kockahasas pólónélküli kép, buuuuzisan fintorgás, ecset haj stb. ez a ami világ

2015. febr. 20. 13:50
 12/52 anonim ***** válasza:
65%
Attól h én mondjuk senkinek nem kellek, még nem nézem le a nőket..szerencsétlen vagyok, csúnya, stb, erről ők nem tehetnek..meg azért vannak kivételek, nem mindenki a külsőre hajt (fiúkat és lányokat is nézve)
2015. febr. 20. 13:50
 13/52 anonim ***** válasza:
100%
összefújja a szél a szemetet elv alapján az ilyen oldalakon összegyűlik a sok "nőgyűlölő". hogy miért van ennyi? kitermelődik! azt kell, hogy mondjam rengeteg a nagyon bunkó és szívtelen nő aki nem tud bánni a "szépségével" és nem tud egy nőhöz elvárható módon viselkedni. pl.: nem tudja normális-emberi módon visszautasítani az érdeklődést, hanem paraszt módon reagál. és akkor még nem is beszéltem arról, hogy mennyire szeretik a pénzt, na nem megdolgozni érte.
2015. febr. 20. 13:58
 14/52 anonim ***** válasza:
38%
A mai világban már az a lényeg, hogy ha ki mentek az utcára, jól mutassatok, jól nézzetek ki eggyütt a szórakozóhelyeken, Megdícsérjék jól megnézzék a párod, az ágyban becsurgass a látványától. Nincs olyan már aki a belsőt nézné, csak a külsőt nézik, de attól még mondhatnak bármit hogy "jaaj nem, nekem a belső a fontos" el ne higgyétek!
2015. febr. 20. 14:00
 15/52 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy mind így látjátok. Csak azt nem tudom, hogy lehetne ezen változtatni, mert a végletekig eltúlozva látjátok a dolgokat.
2015. febr. 20. 14:06
 16/52 anonim ***** válasza:
100%

Nem állítom hogy minden lány ilyen viszont sok van.

Vannak az ilyen beképzelt p*csák, viszont vannak normális kedves lányok is.

Azt kifejtenéd hogy hány éves vagy és hogy miért kérdezted ezt?

2015. febr. 20. 14:10
 17/52 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok és azért kérdezem, mert egyszerűen nem értem ezt a sok ilyennemű hozzászólást a kérdések alatt
2015. febr. 20. 14:19
 18/52 anonim ***** válasza:
37%

Én meg nem találkoztam még soha életemben egy kivétellel sem nőkből,ezért mi mást gondolhatnék.Mikor csak azt kaptam vissza ha próbálkoztam is,hogy visszautasítások,megalázások,kinevetnek...

Amúgy sem érdeklem őket,magasról tesznek rám,inkább a helyes gyerekek után futnak,akiknek van még 500 másik is,de az nem számít...

Az összes az egyetemen is ezekre a bunkókra gerjed,mert kb. csak velük állnak szóba egyáltalán,velem még csak beszélgetni sem akarnak.

Lehetne tenni ellene,csak ahhoz a nők felfogásán és hozzáállásán kéne,ami nyilván addig úgysem fog változni,amíg ők kényelmesen válogathatnak kedvükre,és nekik kb. semmit nem kell csinálniuk...

23/F

2015. febr. 20. 14:39
 19/52 A kérdező kommentje:
18. azért látod te is így az egészet, mert csak a gyönyörű és/vagy kihívóan öltözködő lányokat veszed észre, rájuk hajtasz, ők meg tényleg válogatnak.
2015. febr. 20. 14:45
 20/52 anonim ***** válasza:
37%

Kérdező 18-as vagyok.

Na ne vicceljél velem,azok érdekelnek a legkevésbé komolyan mondom.Nekem ezerszer jobban tetszenek az átlagos lányok,mert rajtuk látszik,hogy nem az egész idejüket a sminkkel meg ilyenekkel töltik,és így is jól néznek ki.

Engem nem érdekelnek a feltűnők,pont ellenkezőleg.Azok nem érdekelnek.

Nekem annyi pont elég lenne,hogy legyen igényes magára a hölgy,ne 500 kg legyen,és el tudjon mondani egymás után két összefüggő mondatot értelmesen...

2015. febr. 20. 14:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!