Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van itt ennyi hímsovinis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van itt ennyi hímsoviniszta ember?

Figyelt kérdés

akik minden kérdéshez csak nőgyűlölő válaszokat tudnak írni, hogy minden egyes nő csak a pénzre hajt, meg ilyesmi?

Srácok, tényleg így gondoljátok? Elég szomorú, hogy itt vagyok lányként, csak arra vágyom, hogy szeressen egy kedves srác, nem érdekel, hogy mennyi pénze van, nem akarom, hogy fizesse a dolgaimat és a barátnőimnél is ezt látom, ennek ellenére az összes hozzászólásból azt tudom leszűrni, hogy a férfiak mind ilyen negatív fényben látják a nőket.

Miért van ez így és mégis mit lehetne ez ellen tenni? :(

2015. febr. 20. 13:32
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
38%

"Ha meg már a munkánál tartunk, egy nőnek sokkal többet kell dolgoznia és hajtania, hogy ugyanakkora fizetést kapjon, mint egy férfi, ezt bizonyított tény,"

Bizonyított? Ok. jöhet a tudományos cikk! Küldheted. Az én szakmámban egy velem együtt kezdő csaj pont annyit fog keresni, mint én, de valamiért van egy olyan érzésem, hogy nekem másfélszer annyit kell majd dolgoznom. Apropó mit jelent a többet dolgozni? Mert a tipikus női munkamorál mellett 30 perc pletyka 10 perc munka valóban sokkal tovább tart bármit megcsinálni.

"ráadásul valahogy az is természetes, hogy csak a nők nevelik a gyerekeket."

Én nem ezt vettem észre az ismerősi körömben. Kivéve persze, ahol anyuka otthon maradt a gyerekkel (ami egyébként szerintem nem rossz dolog) és apuka egész nap dolgozik.

2015. febr. 20. 15:50
 32/52 A kérdező kommentje:

31. szívesen elbeszélgetnék veled levélben, mert szeretném megérteni, hogy miért csak a negatív példákat veszik észre.

Egyébként meg itt a cikk és ez csak egy a sok közül. Remélem a The Guardian szavahihetőségét legalább nem akarod majd kikezdeni:

[link]

2015. febr. 20. 15:54
 33/52 anonim ***** válasza:
31%
Ez a cikk a felsővezetőkről szól és nem tudományos cikk, mondjuk az kétségtelen, hogy színvonalas. Továbbá nem a magyar viszonyokról szól. Arról nem is beszélve, hogy lehet, hogy egy nő, főnökként kevesebbet keres, de lehet, hogy mondjuk azért, mert rosszabbul végzi a munkáját, érzelmi alapon dönt, feszültséget generál.
2015. febr. 20. 15:59
 34/52 A kérdező kommentje:
Nem fogok neked cikkeket keresgélni, te is tudod, hogy ez az igazság, csak a férfiúi büszkeség miatt képtelen vagy elismerni, ha valamiben nem neked van igazad.
2015. febr. 20. 16:01
 35/52 A kérdező kommentje:
egyébként meg a "de lehet" az még annyira sem tudományos, mint a cikk, amit én linkeltem, szóval cseppet sem mérvadó az indokod, mert az is lehet, hogy "de lehet, hogy nem".
2015. febr. 20. 16:03
 36/52 anonim ***** válasza:
0%
Jó akkor tételezzük fel, hogy igaz a cikk. Ez csak egy nüansznyi kis apróság, ahol a nők hátrányban vannak. Életbácsi egyébként szinte mindig, mindenhol a nőknek kedvez, főleg amíg fiatalok és szépek...
2015. febr. 20. 16:05
 37/52 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy a megélhetés nüansznyi kis apróság volna. Emellett ezek szerint ha egy igazságtalan dolog csak kis dolog, akkor az még elfogadható.
2015. febr. 20. 16:09
 38/52 A kérdező kommentje:
Életbácsi alatt pedig a férfiakat érted, akik csak a "jó nőkkel" foglalkoznak.
2015. febr. 20. 16:10
 39/52 anonim ***** válasza:
43%
Kérdező, én azt gondolom, ha annyira főnyeremény lennél, olyan kisugárzásod lenne, akkor könnyen találnál magadnak igazi férfit. IGAZIT írtam, nem gyökeret!
2015. febr. 20. 16:12
 40/52 anonim ***** válasza:
15%

"Nem hiszem, hogy a megélhetés nüansznyi kis apróság volna."

A felsővezetők fizetése mióta megélhetés? Jó tudom egy nőnek rohadtul nem mindegy, hogy 600 ezret, vagy 620 ezret keres, mert abból minimum két magassarkú kijön, de engem ezek a dolgok valamiért nem hoznak lázba.

"Emellett ezek szerint ha egy igazságtalan dolog csak kis dolog, akkor az még elfogadható."

Amennyi pozitív, diszkriminációban és előnyben részesülnek a nők az élet szinte minden területén, igen, ez egy nüansznyi kis igazságtalanság, amiért az élet bőven kárpótolja őket.

2015. febr. 20. 16:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!