Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van itt ennyi hímsovinis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van itt ennyi hímsoviniszta ember?

Figyelt kérdés

akik minden kérdéshez csak nőgyűlölő válaszokat tudnak írni, hogy minden egyes nő csak a pénzre hajt, meg ilyesmi?

Srácok, tényleg így gondoljátok? Elég szomorú, hogy itt vagyok lányként, csak arra vágyom, hogy szeressen egy kedves srác, nem érdekel, hogy mennyi pénze van, nem akarom, hogy fizesse a dolgaimat és a barátnőimnél is ezt látom, ennek ellenére az összes hozzászólásból azt tudom leszűrni, hogy a férfiak mind ilyen negatív fényben látják a nőket.

Miért van ez így és mégis mit lehetne ez ellen tenni? :(

2015. febr. 20. 13:32
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
100%

Én a médián és az interneten keresztül látom így a társadalmat, nagyszájú senkik mindenhol. Örülök hogy te mást értékelsz.

21/F

2015. febr. 20. 14:56
 22/52 A kérdező kommentje:
20. pont ilyen lány vagyok, mégsem akadtam még össze olyannal, akinek így kellettem volna.
2015. febr. 20. 14:58
 23/52 anonim ***** válasza:
37%

Pedig Kérdező,ha tudnád mennyi ilyen srác van...El sem tudnám mondani... Csak minket nem vesznek észre a nők,mert nem a legjóképűbb,izmos kigyúrt,bunkók vagyunk,akik megalázunk meg üvöltözünk másokkal,hanem kulturált hangnemben nyugodtan beszélgetünk egymással értelmes dolgokról,ami amúgy a szakmánk is lesz.

De a nők szemében mintha ott sem lennénk,vagy kinevetnek...

2015. febr. 20. 15:02
 24/52 A kérdező kommentje:
ezt mondhatnám a lányok oldaláról ugyanígy
2015. febr. 20. 15:03
 25/52 anonim ***** válasza:
53%

"Elég szomorú, hogy itt vagyok lányként, csak arra vágyom, hogy szeressen egy kedves srác, nem érdekel, hogy mennyi pénze van, nem akarom, hogy fizesse a dolgaimat és a barátnőimnél is ezt látom,"

Kár, hogy ezt a kutya sem veszi be. Tele van az ismerősi köröm olyan nőkkel, akik meg vannak győződve róla, hogy ők szentek. Minden 18-25 év közötti nő szentnek gondolja magát külsőtől és vérmérséklettől függetlenül. Szeressen egy kedves srác... lol imádom ezt a dumát. Sokszor hallottam már. Kár, hogy egészen mást jelent mint amit mondatok. Azt jelenti szeressen egy jóképű, jó egzisztenciájú, határozott, kicsit nagyképű, tökéletes testű férfi! Kedvesség lol. Minden férfi kedves veled, aki meg akar dugni, arról nem is beszélve, hogy a nőknek fogalmuk sincs arról mit jelent az, hogy kedves. Arról sincsen, hogy mi a humor, a másik kárán történő röhögés, és a másikból történő gúnytűzés, amit a nők mindig baromi viccesnek találnak például szimpla bunkóság és nem humor. Amit a nők határozottságnak gondolnak az esetek többségében pedig szintén szimpla bunkóság és udvariatlanság.

Egyébként egy normális, kedves, szerető barátot keresel?! Nyisd ki a szemed, mert tele van a világ ilyen férfiakkal csak nagy ívben tesztek rátok, mert nem felelnek meg az adonisz kritériumoknak!

Apropó kérdésedre a válasz az, hogy én tényleg azt gondolom amit leírok. Tele van az ország önelégült, bunkó, ostoba, műveletlen fiatal nőkkel. Nem túlzok ha azt állítom jó 90-95 százalékotok ilyen. Nem is csoda hiszen soha semmiért nem kell megdolgoznotok, az élet mindent ingyen és bérmentve helyez a lábatok elé csak el kell vennetek. Iszonytató az a flegmaság, gőg, és önelégültség, ami a fiatal nők arcára kiül, ráadásul hiányzik az empátia, sok fiatal nő kifejezetten bunkó, kegyetlen és gonosz. Általános körötökben az erkölcs totális hiánya is, komolyan mondom sok hivatásos prostiba több erkölcs szorult, mint az átlag fiatal egyetemista csajba. Úgy isztok, drogoztok, keféltek, és káromkodtok. Hogy egy férfi is tízszer elszégyellné magát miatta... Arról nem is beszélve, hogy szerény, szeretni való, társnak való, nem totálisan önző, érzelmes, romantikus, értékes fiatal nőt ebben a rohadt anyagias elliberalizálódó, elerkölcstelenedő országban gyakorlatilag szinte lehetetlen találni, mert aki ilyen az két pillanat alatt el is kel.

2015. febr. 20. 15:14
 26/52 anonim ***** válasza:
14%
"Nyisd ki a szemed, mert tele van a világ ilyen férfiakkal csak nagy ívben tesztek rájuk, mert nem felelnek meg az adonisz kritériumoknak!" akart lenni, bocs.
2015. febr. 20. 15:22
 27/52 A kérdező kommentje:

25. úgy látszik, te aztán jól ismersz pár szóból, amit leírtam.

Csak hogy tudd: keményen tanuló egyetemista vagyok, aki jó munkát akar találni, hogy ne kelljen senkire sem támaszkodnia és senki pénzét kérnie. Eddig egy barátom volt, a szüzességem 19 évesen vesztettem el vele, nagyon szerettük egymást, 3 évig voltunk együtt. Soha nem kértem, hogy bármit is tegyen értem, nem járok bulizni, senkivel nem fekszem össze.

2015. febr. 20. 15:29
 28/52 A kérdező kommentje:
Áh, mindegy. Egyszerűen reménytelen :(
2015. febr. 20. 15:31
 29/52 anonim ***** válasza:
50%
Ismerem, a keményen tanuló egyetemista csajokat. Kemény tanulás egyenlő beseggelem az anyagot, vizsgán visszaböfögöm, munkahelyen meg majd a férfi dolgozik helyettem, mert én nem értek a szakmámhoz, vagy büdös a munka. Végzős egyetemista vagyok, a gyakorlatokon már kezdem megszokni, hogy mindent én csinálok tök egyedül, vagy másik srác segítségével, mert a fiatal nőkre abszolút nem lehet számítani. Nem bírják, betegek, lusták, finnyásak, valami kifogás mindig van, csak dolgozni ne kelljen. Arról nem is beszélve, hogy pont az egyetemista csajok képviselik a legaljább színvonalat minden téren és ők a legegoistábbak és legbunkóbbak is.
2015. febr. 20. 15:36
 30/52 A kérdező kommentje:

29. sajnállak, hogy ennyire rossznak látod a helyzetet, soha nem szoktam ilyet csinálni, nem is akarnám, hogy bárki megcsinálja a munkát helyettem. Nekem is van két kezem, meg agyam, egyenlőség van, ugyanúgy dolgozom, ahogy bárki más. Ha meg már a munkánál tartunk, egy nőnek sokkal többet kell dolgoznia és hajtania, hogy ugyanakkora fizetést kapjon, mint egy férfi, ezt bizonyított tény, ráadásul valahogy az is természetes, hogy csak a nők nevelik a gyerekeket.

Bár ez meg már eléggé más irány

2015. febr. 20. 15:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!