Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van itt ennyi hímsoviniszta ember?
akik minden kérdéshez csak nőgyűlölő válaszokat tudnak írni, hogy minden egyes nő csak a pénzre hajt, meg ilyesmi?
Srácok, tényleg így gondoljátok? Elég szomorú, hogy itt vagyok lányként, csak arra vágyom, hogy szeressen egy kedves srác, nem érdekel, hogy mennyi pénze van, nem akarom, hogy fizesse a dolgaimat és a barátnőimnél is ezt látom, ennek ellenére az összes hozzászólásból azt tudom leszűrni, hogy a férfiak mind ilyen negatív fényben látják a nőket.
Miért van ez így és mégis mit lehetne ez ellen tenni? :(
1.Pozitív diszkriminációban csak a csinos nők részesülnek, akik miatt mondjátok ki, hogy minden nő pénzéhes.
2.Szakadj már le a felsővezetőkről, mindenhol több a férfiak fizetése általában.
3. Ha magassarkúaknál tartunk, konkrétan nekem egy darab van, amit legfeljebb színházba húzok fel. Ennyit arról, hogy minden nőnek a külsőség a fontos
4.azt a pozitív diszkriminációt, hogy egy nőt előre engednek egy ajtónál (és hasonlókat, mert a pozitív diszkrimináció ilyen szinten ki is merül) ne említsük már egy lapon azzal, hogy a férfiak harmadnyival többet keresnek.
Nézd, ez már csak kötözködés.
De ha itt tartunk, akkor igen, vegyük az orvosi szakmát: egy férfi sebész többet keres, mert többet műt. Viszont azért műt többet, mint egy női sebész, mert neki adják a munkát a negatív megkülönböztetés miatt.
De rengeteg helyen meg nincs is az, hogy többet dolgozna (a negatív megkülönböztetés miatt), hanem egyszerűen csak több a fizetése és kész.
Ez egy teljesen meddő vita, soha nem fogod meglátni, hogy amiket te érveknek használsz, az legfeljebb pár nőre igaz, csak ők vannak szem előtt, mert ők a gyönyörűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!