Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most lerázott, vagy sem?
Van egy férfi, akivel egész jóban vagyunk, viszont nem tudok rajta néha kiigazodni. Úgy érzem tetszem neki, van, hogy keresi a társaságom, én is keresem sokszor őt. A gond, hogy van egy barátnője, emiatt mindkettőnk keze meg van kötve. Viszont ha huzamosabb ideig nem keresem őt, akkor tuti ő fog, képtelenek vagyunk egymástól szakadni. Ez már hónapok óta így megy.
Felhoztam valamelyik nap, hogy hagyjam-e őt békén, zavarja-e ha keresem, vagy sem.
Erre elkezdett viccelődni, és nevetve azt mondta, hogy "Hát nem mindegy neked, hogy én mit mondok?". Erre komolyan mondtam neki, hogy de szeretném tudni, erre csak azt hajtogatta, hogy nem mond ő nekem semmit, mert úgyis mindegy hogy mit mond. Tudja, hogy makacs vagyok, és kb. elkönyvelte, hogy enyém az utolsó szó.
Most egyébként ilyenkor mi van? Lerázott, vagy csak nem akarta kimondani, hogy nem zavarja ha keresem a társaságát, mert azért csak barátnője van?
Kedves Kérdező, tedd fel magadnak a kérdést, hogy ha így folytatódik tovább ez a kapcsolat, akkor boldoggá tesz-e, és hosszú távon vezet-e valahová?
Ha nem hajlandó felvállalni téged, és alhagyni a barátnőjét, akkor -bármilyen fájdalmas is- lépj tovább. Legyen olyan párod, akivel teljes kapcsolatban élhetsz.
Sajnos sok pasi túl lusta és kényelmes ahhoz, hogy váltson. Ne pazarolj rá éveket, ha úgy érzed, hogy nem vezet sehova ez a dolog.
Köszi utolsó!
Ez az, hogy még én sem tudom, hogy megéri-e, vagy lehet-e ebből valami. :) Mindenesetre nem hagyom, hogy elvakítson, mikor közeledik, vagy mikor azt mondja, hogy szeret, és igyekszem úgy kezelni, hogyha lekell zárni, akkor letudjam, minden sérülés nélkül.
Várok még, mi lesz ebből, ha érzem, hogy nem jutunk egyről a kettőre, akkor lezárom.
Helyes. Mellette legyél nyitott másokra, legyél nyitott egy esetleges új párkapcsolatra. Ha jön jobb, akkor meg hagyd a pasit.
És ne legyen lelkiismeretfurdalásod, ha másokkal kezdesz vagy flörtölsz. A pasinak is ott a barátnője.
Persze biztassuk a nőket arra, hogy párkapcsolatban lévőkre nyugodt szívvel, lelkiismeret furdalás nélkül kavarjanak be.
Teszem hozzá mindenhez két ember kell, de azért akkor is.
Ne haragudj, de nem a Kérdezőnek kell aggályoskodni a pasi kapcsolata miatt. Ő szingli, és nem csal meg senkit.
A pasinak kellene kilépnie a kapcsolatából, vagy szakítania a kérdezővel. Akkor ki is a hunyó?
Természetesen ebben az esetben a férfi a hunyó.
Na, de mint nő ahogy megtudom, hogy a kiszemeltnek párja van igenis behúzom a kéziféket.
Magam miatt is és a másik fél miatt is.
Értelek és igazad van.
Normál esetben én is ezt tettem.
De volt olyan, hogy nem rástartoltam valakire, hanem kollégák lettünk, majd barátok. És nincs éles határ, hogy meddig mélyül egy barátság és honnan kezdődnek az "olyan" érzelmek.
Gyenge voltam, és nem tudtam elengedni, mint barát. Ő sem engem. Sokáig homokba dugtuk a fejünket, mintha nem is éreznénk semmit.
Aztán hála Istennek megismertem a későbbi féjemet, így nem lett fizikai megcsalás abban a kapcsolatban. De belegondolni sem merek, hogy mi lett volna a vége, ha ő nem lép ki a kapcsolatából, és mégsem tudjuk elengedni egymást.
És sajnos az is egy gyakori jelenség, hogy egy pasi úgy nyit egy szingli nő felé, hogy válni akar, és már csak papíron házas.
Én itt nem tudtam behúzni a kéziféket. Első látásra volt valami, amit még sosem éreztem. Egyedülálló nő vagyok, akinek ha kapcsolata van, akkor SOHA nem csalná meg a párját. Én nem tartozom senkinek felelősséggel, nem csalok meg senkit, nem bántok másokat. Szerintem annak kell a lelkiismeretével elszámolni, aki párkapcsolatban él, és úgy megy félre. De azesetben sem lehet nagyon ítélkezni, mert nem tudni, hogy a párkapcsolatban élő személy mennyire őrlődik, vagy mennyire nehéz neki a helyzet. Mert ha beleszeret a "szeretőbe" akkor bizony ő is szenvedhet, és nem lehet pálcát törni felette.
Akkor lehet, ha sokáig húzza az időt, és hónapokon át kényelmes neki a helyzet... Na én ezt nem hagynám soha, felvan dobva a labda, ha lecsapja akkor lehet ebből egy jól működő, szenvedélyes kapcsolat, ha nem, akkor békén hagyom, és maradjon a barátnője mellett.
Mások vagyunk. Ha a másik fél is úgy áll a másikhoz, akkor abban bizony nyakig benne van és valami konkrétat mondjon.
Állítsd választás elé, ha úgy érzed eljott az ideje.
Feleslegesen ne pazarold az idődet olyanra aki ki sem lépne a kapcsolatbol es csak pl. A hiúságának tett az jót, hogy veled foglalkozott.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!