Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most lerázott, vagy sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most lerázott, vagy sem?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, akivel egész jóban vagyunk, viszont nem tudok rajta néha kiigazodni. Úgy érzem tetszem neki, van, hogy keresi a társaságom, én is keresem sokszor őt. A gond, hogy van egy barátnője, emiatt mindkettőnk keze meg van kötve. Viszont ha huzamosabb ideig nem keresem őt, akkor tuti ő fog, képtelenek vagyunk egymástól szakadni. Ez már hónapok óta így megy.

Felhoztam valamelyik nap, hogy hagyjam-e őt békén, zavarja-e ha keresem, vagy sem.

Erre elkezdett viccelődni, és nevetve azt mondta, hogy "Hát nem mindegy neked, hogy én mit mondok?". Erre komolyan mondtam neki, hogy de szeretném tudni, erre csak azt hajtogatta, hogy nem mond ő nekem semmit, mert úgyis mindegy hogy mit mond. Tudja, hogy makacs vagyok, és kb. elkönyvelte, hogy enyém az utolsó szó.

Most egyébként ilyenkor mi van? Lerázott, vagy csak nem akarta kimondani, hogy nem zavarja ha keresem a társaságát, mert azért csak barátnője van?

2015. febr. 19. 20:41
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
69%

Elég ellent mondásos amit írsz.

Itt mar van köztetek szexuális kapcsolat, fentebb írtakban pedig csak jóban vagytok.

Vállald fel, hogy a foglalt f**z jobban ízlik.

Nem kell szépíteni és gyökerezni senkit.

Te feltettel egy kérdést mi normálisan válaszolunk rá, és mint látszik neked nem tetszenek ezek a valaszok támadsz.

2015. febr. 19. 21:04
 12/30 A kérdező kommentje:

9!

Köszönöm :)

Volt már, hogy lezártam, de 1 hét után megkeresett... Akkor még szexuális kapcsolat nem volt köztünk. Állítása szerint nagyon kedvel, de nem olyan erős még az ismerettségünk, hogy bármit is kockáztatna. Mindössze 3 hónapja ismerem, a barátnőjével meg együtt él, és a nőé kb. minden. Szóval ha ez a pasi dobbantana, ahhoz a részéről nagyon nagy szerelemnek kell lenni.

2015. febr. 19. 21:04
 13/30 anonim ***** válasza:
51%
Aha, újabb kamukérdés. Kezdi azzal, hogy "egész jóban vagyunk" "úgy érzem tetszem neki" most meg már ott tart, hogy őt rendszeresen rommá kúrja a pasas. Menj aludni, hülyegyerek.
2015. febr. 19. 21:05
 14/30 anonim ***** válasza:
51%

És már szerelmes is bele a ferfi.

Nem baj de ha a barátnőjének mindene megvan miért hagyná ott érted.

Keress egy olyan pasast aki egyedül álló es ne egy kapcsolatot ronbolj szét mert neked viszket.

2015. febr. 19. 21:07
 15/30 A kérdező kommentje:
Azt, hogy jóban vagyunk, úgy értettem, hogy nem csak szexuális kapcsolat, hanem ismerkedünk, mindent tudni akarunk a másikról, flörtölünk, hülyéskedünk stb. Lehet rosszul fejeztem ki magam. A foglalt f..sz nem kell jobban, nekem csak ő kell. De ha nagyon szeretnéd akkor leírom, hogy a foglalt f..sz jobban ízlik.
2015. febr. 19. 21:07
 16/30 anonim ***** válasza:
51%

Büszke is lehetsz igazán magadra.

Ilyen egy nagybetűs nő.

És hidd el nem csak unatkozó, nem szexelő nők járnak ide.

2015. febr. 19. 21:11
 17/30 anonim ***** válasza:
Ez esetben nem rázott le, mert kényelmesen érzi magát két punci között, de nem is akarta kimondani, hogy szereti, ha keresed, nehogy félreértsd, mert szexnél többet nem akar tőled. Hónapok alatt már kiismert téged és eldöntötte, hogy nem kellesz neki másra. A beszélgetés, közös programok, az életed, az álmaid, a gondolataid, a múltad és a jövőd, a családod, együtt élni, együtt aludni veled... minderre nem kíváncsi, csak a szexet igényli tőled.
2015. febr. 19. 21:18
 18/30 anonim ***** válasza:
90%
hááááááááát...olyan mint a majom ahogy indáról indára szállva közlekedik...nem ereszti a régit, amíg nem biztos az új...tuti kell ez Neked?:) élvezd belőle amit lehet...kényelmesen...
2015. febr. 19. 21:18
 19/30 A kérdező kommentje:

Utolsó kettőnek köszi :) Igazából kíváncsi rám, mert mindent megbeszélünk, de nem tudom konkrétan a mi kapcsolatunkat meghatározni... Nagyon figyelmes, ha valamit én nem mondok el neki, akkor minden ismerősömet faggatja, hogy mi az amit pl. titkolok, vagy mi a bajom stbstb. Szóval úgy érzem mindent tudni akar rólam.

Rövid ideje ismerem, ami első pillanattól fogva egyértelművé vált, az a szexuális vonzalom. A többi meg úgyérzem most bontakozik ki.

2015. febr. 19. 21:22
 20/30 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem addig örülj mig a barátnője meg nem tudja és nem rángat meg :D
2015. febr. 19. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!