Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most lerázott, vagy sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most lerázott, vagy sem?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, akivel egész jóban vagyunk, viszont nem tudok rajta néha kiigazodni. Úgy érzem tetszem neki, van, hogy keresi a társaságom, én is keresem sokszor őt. A gond, hogy van egy barátnője, emiatt mindkettőnk keze meg van kötve. Viszont ha huzamosabb ideig nem keresem őt, akkor tuti ő fog, képtelenek vagyunk egymástól szakadni. Ez már hónapok óta így megy.

Felhoztam valamelyik nap, hogy hagyjam-e őt békén, zavarja-e ha keresem, vagy sem.

Erre elkezdett viccelődni, és nevetve azt mondta, hogy "Hát nem mindegy neked, hogy én mit mondok?". Erre komolyan mondtam neki, hogy de szeretném tudni, erre csak azt hajtogatta, hogy nem mond ő nekem semmit, mert úgyis mindegy hogy mit mond. Tudja, hogy makacs vagyok, és kb. elkönyvelte, hogy enyém az utolsó szó.

Most egyébként ilyenkor mi van? Lerázott, vagy csak nem akarta kimondani, hogy nem zavarja ha keresem a társaságát, mert azért csak barátnője van?

2015. febr. 19. 20:41
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
Férfi-nő között nagyon sokféle kapcsolat lehet, miért kell mindegyikben valamiféle szexuális töltetet keresni ??
2015. febr. 19. 20:49
 2/30 A kérdező kommentje:
Mert ebben van. És nem ez volt a kérdés!
2015. febr. 19. 20:50
 3/30 anonim ***** válasza:
56%

Neked nem elég, hogy nem hagyja el érted a barátnőjét?

Nem megalázó másodhegedűsnek lenni?

Hogy lehet, hogy egy nőben semmi önérzet nincs?

Szerintem egyébként arra gondolt, hogy ha tök mindegy mit mondd, még ha azt is mondja, hogy zavarja ha keresed, te akkor is keresni fogod, és tapadsz rá.

2015. febr. 19. 20:51
 4/30 anonim ***** válasza:
56%

Szerinten tobbet kepzelsz bele mint ami van. Ha annyira veled akarna lenni már rég dobbantott volna. Ha eddig sem tette ezután sem fogja, így azért mondhatta ezt mert nem igazán érdekli, hogy írsz e vagy sem.

De te is nézz magadba, hogy olyan férfit nézel ki akinek párja van.

2015. febr. 19. 20:55
 5/30 anonim ***** válasza:
56%
Csillagom, te tényleg nem érted? Nem kellesz neki. Nam, még "arra" sem.
2015. febr. 19. 20:55
 6/30 A kérdező kommentje:

:D Mennyi gyökér...

Szexuális kapcsolat egyébként van köztünk, kedves 3. Lehet téged senki nem dug meg, mert olyan ocsmány vagy, nekem azért akadnak, hidd el. :)

2015. febr. 19. 20:58
 7/30 anonim ***** válasza:
67%
lehet hogy NEKED akadnak pasik, de baratnonek egyikse mer felvallalni, mert mindenki tudja hogy az egesz falu vegigment mar rajtad
2015. febr. 19. 21:00
 8/30 A kérdező kommentje:

Kaptam egy unatkozó vénkisasszonytól egy privát üzenetet amiben ez áll:

"az van hogy ku.rva vagy es miattad nem fogja elhagyni a baratnojet. szal milyen erzes masodhegedusnek lenne arra hogy csak a szexre vagy jo?"

Itt válaszolnék neki, hogy nagyon jó másodhegedűsnek lenni, és csak szexre kelleni!

2015. febr. 19. 21:00
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
ez az a típusú kapcsolat, aminek a létezése csak rajtad múlik...ha be akarod fejezni (ez lenne javasolt) akkor vége lesz....ha hagyod, hogy menjen, hébe hóba találkozgatni fogtok...a másik fél egyik irányba sem fog dönteni...neki kényelmes, miért mondaná, hogy ne találkozzatok? nem hülye...biztos, hogy kellemesen érzi magát Veled...de ennél több nem lesz, annyira azért nem fontos neki
2015. febr. 19. 21:01
 10/30 A kérdező kommentje:

Falu? :D:D:D

Volt egy tartós kapcsolatom, azóta semmi. Alkalmi SE, akadnának, de alkalmibe nem megyek bele. Ez a férfi van egyedül, akibe beleszerettem, és állítása szerint ő is belém. Na nagyjából ennyi, itt lezártam, mert vagy unatkozó vénlányok írnak ide, vagy kövér, ronda házas nők, akiket a férjük nem d.g meg...

2015. febr. 19. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!