Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Hogyan állíthatnám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hogyan állíthatnám le?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy különleges problémámmal kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. 2évvel ezelőtt megismerkedtem egy fiúval aki idővel a párom lett. Viszont most kiderült ,hogy a párom azért volt velem mert ez egy fogadás volt, csak idővel belém szeretett, erről én persze nem tudtam. Most 2év után szándékozott bevallani ,hogy a kapcsolatunk elején nem is szeretett... Én persze egyből szakítottam vele, depressziós lettem és vagyok most is ő volt nekem az első minden téren ,teljesen kihasználtnak és megalázottnak érzem magam . nem tudom ,hogy hogyan fogok ezek után másba valaha is megbízni . A még nagyobb gond viszont az ,hogy ez az idióta azóta is teper ,hogy fogadjam vissza mert ő szeret... Muszáj minél hamarabb tennem valamit ,hogy szálljon le rólam mert mindig feltépi a sebeimet.Én már mindent magtettem ami tőlem telt pl: telefonszámot változtattam , elküldtem, megaláztam nyilvánosan ,de semmi . Mit csináljak ?Hogyan állítsam le? (én most 21 vagyok ő 22)

2015. febr. 18. 13:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
én még a házát is felgyújtanám. elmegy a faszba az ilyen. jól tetted hogy kivágtad. teperjen máshol, talán egy életre megtanulta hogy nem hazudunk.
2015. febr. 18. 14:21
 12/13 anonim ***** válasza:

Engem meglepett hogy fogadasbol az ember ilyen sokaig van egyutt "a fogadas targyaval" ...szerintem kicsit olyan mint a filmekben..az elejen jol elszorakozik a kis buta lanyon,jot nevetnek a haverokkal h. Milyen naiv az illeto ,aztan kezdi megismerni rajon hogy erez valamit es szereti a lanyt....en velemenyem szerint o ezt mar komolyan gondolja es szereti ont..lekene ulni es megbeszelni a dolgokat

..remelem segitettem valamennyit:)

2015. febr. 18. 14:22
 13/13 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy már régóta szeret téged, különben el sem árulta volna ezt a fogadást.

Lehetséges, hogy soha többé senki sem fog így szeretni téged.

Azt tanácsolom, hogy próbáld meg szép lassan kiheverni ezt a sokkot - és utána gondolkozz el, hogy hogyan tovább.

2015. febr. 18. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!