Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan állíthatnám le? Egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan állíthatnám le? Egy barátom ismerkedni kezdett egy transzvesztita nővel, aki korábban férfi volt, csak átoperáltatta magát. Már nem ugyanaz az ember, nem ismerek rá. Nem vagyok hajlandó többé beszélni vele, ha nem fejezi be ezzel a "nővel".

Figyelt kérdés
20/L
2012. nov. 27. 09:46
 1/5 A kérdező kommentje:
Ő 21/F, a "nő" valamivel idősebb nála
2012. nov. 27. 09:47
 2/5 anonim ***** válasza:
48%
Ha figyelmezteted hogy műnő és akkor is kell neki nem tudsz mit csinálni vele.
2012. nov. 27. 09:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nem transzvesztita hanem transzszexuális.

A barátod szerintem eddig sem volt full hetero, egy egészséges hetero férfi ha tudja valakiről ezt akkor biztos nem érez gusztust rá. Szerintem hagyjad, ha ő így boldog akkor így boldog, nem kell senkire sem ráerőltetni a saját meggyőződésedet. Valószínűleg eddig titkolni kényszerült a beállítottságát, vagy az ez irányú érdeklődését, és most kiszabadult, most élni akarja a saját életét. Vagy így elfogadod, vagy keress más barátot, mindketten jobban jártok. Amúgy nem értem neked ez miért ilyen fontos, hogy csak emiatt nem állsz szóba vele. Vagy annyira megváltozott, hogy Veled is elfogadhatatlanul viselkedik? Úgy értem bánt, lop, csal hazudik? Mert ha egyébként normális akkor javaslom törődj bele.

2012. nov. 27. 10:00
 4/5 anonim ***** válasza:
48%

A barátod 4-es kategória az alábbi listán:

[link]

22l

2012. nov. 27. 10:35
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én itt sok válaszolót nem értek. Ha a "pasi" jelenleg nő, női testtel, hogy lenne homokos a kérdező barátja?

Ha az lenne, akkor simán egy pasi testű férfit választ.

Nem? Valószínűbb, hogy a "csaj" személyisége fogta meg, vagy egyszerűen jó nő lett belőle testileg. Viszont egy barátságot ilyen baromság miatt megszakítani? Nem az ő dolga?

2012. nov. 27. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!