Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegesen rajong értem egy fiú. Hogyan állíthatnám le tapintatosan?
Több mint 1 éve szerelmes belém az egyik osztálytársam, de az utóbbi időben kissé eldurvult a dolog. Követ engem a suliban. Ezelőtt rajtakaptam, hogy amikor véletlenül hozzáértem a táskámmal a karjához, rögtön odanyúlt a karjához és végigsimította azt a rész, ahova hozzáértem.
1 héttel ezelőtt beteg volt és hozzám jött el a leckéért. Egy másodpercre a szobámban hagytam és mikor bementem épp a halaim vizében nyúlkált. Megkérdeztem, mégis mit művel, mire ő azt mondta, hogy csak megnézte, milyen hideg a víz...Biztos vagyok benn, hogy amíg kinn voltam mindent megtapogatott.
Ezelőtt megkértem, hogy kifele menet dobja ki a szendvicsem alufóliáját. Az egyik közös barátunk mondta, hogy azóta a szobája falára van ragasztva a fólia...
Nem szeretnék durva lenni vele, mert jó barátom, de hogy állítsam le? Kezdek félni tőle.
17/L
1. mond meg neki hogy filatáskákban utazol tuti elmegy a kedve tőled
2. mond meg neki h lezbi vagy.
3. lehet hogy nem vetted észre de csak a halaidra utazik a srác :D
4. adj neki egy tekercs aludóliát és ki lessz elégülve :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!